Google Maps si Pagini Aurii Lanseaza o Functie UIMITOARE in Romania

Google Maps si Pagini Aurii au lansat o functie uimitoare in Romania, utilizatorii platformei de harti avand disponibil ceva ce pana acum exista doar in vestul Europei.

google maps pagini aurii romania

Google Maps are astazi anuntata de catre Id-entity si Pagini Aurii astazi lansarea unei functii uimitoare pe piata din Romania, ceva ce desigur ca exista de ceva vreme in strainatate, dar care intr-un final ajunge si in tara noastra. Vorbesc despre un sistem creat de catre Google Maps pentru a permite vizualizarea de imagini din interiorul diverselor localuri din Romania, insa vorbim despre imagini inregistrate la 360 de grade, deci vor putea fi facute tururi ale locatiilor direct din platforma celor de la Google.

Google Maps are incepand de astazi in Romania ceea ce compania numeste Google 360 Inside View, el fiind gandit pentru a promova tot felul de locatii din Romania, fie ca sunt sedii de companii, cabinete medicale, restaurate, si nu numai. Cei de la Id-entity spun ca 44% dintre utilizatorii de internet folosesc Google Maps pentru a afla informatii despre diverse tipuri de afaceri, iar acest nou sistem ii ajuta sa vada inclusiv cum arata in interior locatiile lor.

Google Maps si Pagini Aurii Lanseaza o Functie UIMITOARE in Romania

google maps pagini aurii romania 1

Google Maps a avut pana in momentul de fata realizate nu mai putin de 12.000 de tururi virtuale la 360 de grade, care sunt disponibile prin Google 360 Inside View, insa aici vorbim despre un numar ce se aplica la nivel global. In Romania nu se stie deocamdata cate afaceri au tururi virtuale de acest gen disponibile in Google Maps, sau Google Search, iar aparitia altora noi depinde in principal de dorinta afacerilor de a deveni mai vizibile in platforma celor de la Google.

„Succesul obținut pe celelalte piețe ne-a convins să oferim și în România acest produs. Până în prezent, am realizat peste 12.300 de tururi virtuale, iar evoluția domeniilor în care este folosită această tehnologie ne-a surprins. În domeniul imobiliarelor este principalul tool care promovează spații rezidențiale și office într-o manieră foarte atrăgătoare. În Spania, unul dintre sectoarele în care ne-am consolidat este cel al muzeelor/expozițiilor și al edificiilor istorice și culturale.”

Google Maps, prin aceasta schimbare implementata de Id-entity, aduce si Pagini Aurii din nou in atentia lumii, un brand foarte cunoscut acum mai bine de un deceniu, dar care a cam intrat in umbra pe masura ce internetul a devenit tot mai utilizat in Romania. Google Maps are toata acesta noua functionalitate disponibila pentru utilizatorii din Romania chiar incepand de astazi, insa desigur ca va trebui sa cautati singuri afacerile care au tururi virtuale la 360 de grade disponibile pentru vizualizare.

2 COMENTARII