Google Maps: Update cu Functia GROZAVA ce o DOREAI

Google Maps are parte de un nou update important astazi, compania Google implementand o noua functie pe care foarte multi utilizatori o doreau si asteptau.

Google Maps update carplay

Google Maps a fost actualizata in aceasta seara de catre compania Google, iar din lista de schimbari se pare ca aduce o noua functie pe care foarte multa lume o astepta inca de acum 3 luni, cand a fost dezvaluita. Vorbesc despre o actualizare pe care Google Maps o ofera pentru terminalele iPhone, ea aducand in sfarsit posibilitatea de a folosi platforma de navigatie inclusiv in sistemul CarPlay al masinilor, asa cum ne-a anuntat compania Apple inca din iunie.

Google Maps este una dintre cele mai mari platforme de navigatie de pe planeta, iar conform listei de schimbari, incepand de astazi toti utilizatorii iPhone ar trebui sa o poata folosi in CarPlay. Conditia principala pentru a beneficia de utilizarea Google Maps in CarPlay pe masini este sa aveti iOS 12 instalat in telefoanele iPhone, compania Apple incluzand aceasta obligativitate pentru toti cei dornici sa se bucure de aceasta functionalitate avansata.

Google Maps: Update cu Functia GROZAVA ce o DOREAI

Google Maps carplay iOS 12 1

Google Maps are prezentata in imaginea de mai sus noua interfata care este disponibila in cadrul CarPlay pentru utilizatori, ea fiind foarte similara cu cea pe care compania Apple o ofera pentru Apple Maps. Practic, Google Maps va putea fi folosit pentru a crea rute de navigare ghidata spre orice locatie dorim sa ajungem, totul fiind afisat in sistemul de infotainment al masinilor, si controlat de pe iPhone, implementarea facand utilizarea sistemului mult mai usoara pentru utilizatorii ce au nevoie de el.

“Things we’re excited about: rainbows, puppies, and navigating with Google Maps on Apple CarPlay. Check it out to get the best of Google Maps right in your car’s built-in display!”

Google Maps este primul sistem de navigare ghidata care este inclus in CarPlay printr-o actualizare a aplicatiei pentru iPhone, iar Waze urmeaza sa ofere acelasi lucru, aceasta a doua platforma fiind deasemenea detinuta de catre cei de la Google. Pana acum nu fusese anuntat in mod oficial suportul Google Maps pentru CarPlay in iOS 12 decat in iunie, nu stiam cand urma sa fie actualizata aplicatia pentru noua functionalitate, insa iata ca de acum va puteti bucura de ea in masini.