Cu iPhone XS, Apple Devine la fel de PENIBILA ca Samsung

Compania Apple incepe usor, usor, sa invete lucrurile rele de la compania Samsung, si cu iPhone XS alege sa vada doar "adevarul sau", nu pe cel al presei.

iphone xs apple penibila samsung

Ieri au aparut primele review-uri pentru iPhone XS, iar jurnalistii care au avut ocazia de a testa noile modele de telefoane ale companiei Apple si-au spus parerile in legatura cu noutatile lor. Desigur ca multa lume a criticat faptul ca iPhone XS si iPhone XS Max nu aduc noutati importante in comparatie cu iPhone X si nu ar trebui cumparate de cei care detin aceste modele.

In aceeasi masura, iPhone XR este recomandat pentru mai toata lumea multumita faptului ca e mult mai ieftin decat seria iPhone XE, si aduce foarte multe dintre noutati. Ei bine, cei de la Apple au adunat toate aceste review-uri, ca si cum lumea nu le-ar fi vazut deja, dar desigur ca a prezentat doar puncte bune din ele, ignorand tot ceea ce a fost spus impotriva seriei iPhone XS.

Cu iPhone XS, Apple Devine la fel de PENIBILA ca Samsung

Poate va mai aduceti aminte de momentul in care Samsung a uitat de GALAXY Note 7 cand a prezentat istoria telefoanelor din seria Note, si poate tineti minte acest moment. Practic, Apple s-a facut ca nu vede faptul ca jurnalistii nu recomanda iPhone XS pentru cei care au iPhone X, si pentru multi altii, promovand in schimb iPhone XR, pentru ca asta trebuie facut.

Apple s-a concentrat in principal pe prezentarea noutatilor pentru camera, procesor, si software, plus ecranul mai mare al XS Max, ceva ce toata lumea lauda, si pe buna dreptate. Apple ignora comentariile privind pretul foarte mare, si faptul ca iPhone XR ofera multe dintre aceleasi lucruri la preturi mult mai mici, dar poate ca asta era de asteptat, nu ?

9 COMENTARII

  1. Pana când nu o sa simtă nemulțumirea clienților in contul din banca nu o sa ii doară nici in cot pe cei de la Apple , nu va e clar ?
    Majoritatea rămâne la iPhone de dragul iOS-ului, de dragul întregului ecosistem din care e greu sa ieși . Când s-o trezi competiția și o sa facă ceva legat de android, când o sa ofere un os curat, sa termine cu publicitatea agresiva care agasează tare de tot utilizatorul , atunci o sa înceapă problemele pentru Apple . Ar dura o vreme până sa treacă oamenii in masa dintr-o parte in alta dar cu o schimbare de genul asta ar face primul pas , telefoane șmechere sunt slava domnului in curtea lor .

  2. E simplu pe naiba! Nu cred ca as putea fără FaceTime și iMessage când toată familia și majoritatea covârșitoare a prietenilor folosesc iOS. Plus o grămada de aplicatii cumparate. Și nu-ti trebuie ultimul model de iPhone ca sa ai iOS.

  3. Miliarde de utilizatori pot fără FaceTime deci poți și tu.
    Iar aplicațiile cumpărate reprezintă o pierdere pe care ți-o poți asuma, dacă vrei să renunți la Apple.
    Am zis că este simplu, nu am zis ca ar fi și ieftin sau logic.