iPhone XS vine cu o Problema pentru Carcase si Huse

iPhone XS vine cu o problema pentru husele si carcasele folosite pana in prezent de catre utilizatori pentru telefoanele iPhone X, iata ce trebuie sa faca utilizatorii.

iphone xs problema carcase huse

iPhone XS arata exact ca iPhone X, privit asa sumar, insa in urma unei analize mai atente se poate descoperi faptul ca telefoanele nu sunt chiar atat de similare precum s-ar crede. Mai exact, se pare ca iPhone XS are o camera care este mai mare cu 1.37mm in comparatie cu cea a iPhone X, iar asta inseamna ca husele si carcasele nu se vor potrivi perfect.

Puteti vede in imaginea de mai jos cam cum arata o husa pentru iPhone X cand este pusa pe un iPhone XS, camera stand cam fortata acolo in taietura dedicata ei in husa. Schimbarea nu a fost anuntata de catre compania Apple pentru iPhone XS, dar americanii nici nu au listat telefanele ca fiind compatibile cu husele vandute pana in prezent pentru iPhone X.

Asta inseamna ca va trebui sa va cumparati huse si carcase noi pentru iPhone XS, sau sa le taieti pe cele vechi, daca nu aveti bani de altele noi.

iphone xs problema carcase huse 1