Precomanda iPhone XS/XS Max la Orange Romania

iPhone XS si iPhone XS Max la precomanda la Orange Romania, si tot ce trebuie sa stii despre cum le cumperi, si in ce conditii, de la operatorul telecom.

iphone XS precomanda Orange

iPhone XS si iPhone XS Max urmeaza sa fie disponibile pentru precomanda la Orange Romania din 21 septembrie, ziua in care Apple a anuntat deschiderea lor, telefoanele fiind deja listate in cadrul magazinului online. Desi cei de la Orange au listat iPhone XS si iPhone XS Max, niciunul dintre telefoane nu are pretul de achizitie listat, si nici optiunea de a fi cumparat la precomanda, acestea urmand a fi deschise in cursul noptii de maine in Romania.

iPhone XS sj iPhone XS Max vor fi disponibile pentru precomanda la Orange Romania incepand cu ora 00:00 a zilei de 21 septembrie in aceasta pagina, operatorul de telefonie mobila avand aceeasi strategie in fiecare an. Practic, de la ora 00:00 iPhone XS si iPhone XS Max vor avea preturile de achizitie listate in magazinul online al Orange, si vor fi disponibile pentru precomanda, asa ca atunci va trebui sa fiti foarte rapizi pentru a comanda telefoanele.

Precomanda iPhone XS/XS Max la Orange Romania

iPhone XS si iPhone XS Max ar urma sa fie vandute de catre Orange Romania la preturi chiar mai mici decat cele din Apple Store Germania, de exemplu, asa cum s-a intamplat si in alti ani. Fata de alte magazine online, cum ar fi eMAG, Orange ar putea avea iPhone XS si iPhone XS Max la preturi mai mici cu pana la 200 – 300 de LEI in aceasta pagina, asa cum s-a intamplat anul trecut cu iPhone 8 si iPhone X, dar din pacate achizitia nu va fi chiar atat de simplua.

iPhone XS si iPhone XS Max la Orange vor fi disponibile pentru precomanda doar pentru clientii existenti, si cei noi, si doar cu prelungirea unui abonament, deci la pret intreg, fara a fi client, nu va fi putea fi cumparat. Din pacate cei de la Orange au actionat in acest mod in fiecare an, iar cu lansarea iPhone XS si iPhone XS Max nu ma astept la altceva pentru ca daca strategia aceasta a avut succes in trecut, ar trebui sa fie aplicata si acum, desi putina libertate n-ar strica.

iPhone XS si iPhone XS Max cumparate de la Orange in prima faza vor veni codate, asa ca e bine sa stiti si asta daca vreti sa-l cumparati de la ei.