iPhone XS: Entuziasm si Cerere mai MICI pentru Lansare

iPhone XS si iPhone XS Max au parte de entuziasm si cerere mai mici pentru lansare in comparatie cu iPhone X, sau chiar iPhone 8, totul din cauza iPhone XR.

26

iphone xs entuziasm cerere lansare

iPhone XS a fost deja lansat in multe tari de pe glob, iar in Romania le puteti cumpara de aici si de aici, compania Apple avand telefoanele asteptate de catre un numar destul de mare de persoane in Asia, sau Australia, insa entuziasmul nu a fost la fel de mare ca in alti ani, sau ca in cazul iPhone X. N-au mai existat in la fel de multe locatii acele cozi lungi facute cu cateva zile inainte ca lansarea iPhone XS sa aiba loc, ci in majoritatea cu doar cu o zi inainte, iar cererea nu e nici pe departe la fel de mare pentru ambele modele de telefoane.

Apple a intins limita anul acesta cu preturi mari pentru iPhone XS si iPhone XS Max, modelul mai mare avand un pret cu 100 de euro peste cel al modelului mai mic, care a fost mai scump decat iPhone X. Problema cea mai mare nu a stat totusi in preturile iPhone XS si iPhone XS Max, ci in lipsa noutatilor majore in comparatie cu iPhone X, multi dintre clienti facand trecerea la modelul mai mare de la versiuni mult mai vechi ale telefoanelor celor de la Apple.

iPhone XS: Entuziasm si Cerere mai MICI pentru Lansare

 

iPhone XS si iPhone XS Max au avut parte de un start mai modest si in Romania, din ce-am vazut pana acum, dar asta in comparatie cu seria iPhone 8, care a fost mult mai ieftina, atunci iPhone X fiind modelul asteptat. Acum toata lumea asteapta iPhone XR, care ofera multe dintre noutatile iPhone XS, dar la un pret apropiat de cel al unui iPhone 8, atentia multora fiind indreptata spre acel model, deoarece el merita cumparat mai mult decat iPhone XS.

“Cererea din acest an nu este la fel de extremă ca în primii ani ai iPhone-ului, sau chiar anul trecut cu iPhone X. iPhone XS și iPhone XS Max au procesoare mai rapide, îmbunătățiri ale camerei și Max oferă un ecran mai mare. Dar niciuna dintre îmbunătățirile nu este atat de semnificativa decât dacă un utilizator face upgrade de la un iPhone mult mai vechi.”

iPhone XS si iPhone XS Max vor inregistra vanzari mici pana cand iPhone XR va fi lansat, probabil chiar mai mici decat cele ale seriei iPhone 8, insa acest lucru e perfect normal, pentru ca asa a gandit compania Apple lucrurile. Daca iPhone XS si iPhone XS Max ar fi fost mai ieftine, lumea le-ar fi cumparat in cantitati foarte mari, fara sa mai astepte dupa iPhone XR, insa situatia pune multa lume in fata unei alegeri grele, in care banii conteaza mult.