iPhone XS: Entuziasm si Cerere mai MICI pentru Lansare

iPhone XS si iPhone XS Max au parte de entuziasm si cerere mai mici pentru lansare in comparatie cu iPhone X, sau chiar iPhone 8, totul din cauza iPhone XR.

iphone xs entuziasm cerere lansare

iPhone XS a fost deja lansat in multe tari de pe glob, iar in Romania le puteti cumpara de aici si de aici, compania Apple avand telefoanele asteptate de catre un numar destul de mare de persoane in Asia, sau Australia, insa entuziasmul nu a fost la fel de mare ca in alti ani, sau ca in cazul iPhone X. N-au mai existat in la fel de multe locatii acele cozi lungi facute cu cateva zile inainte ca lansarea iPhone XS sa aiba loc, ci in majoritatea cu doar cu o zi inainte, iar cererea nu e nici pe departe la fel de mare pentru ambele modele de telefoane.

Apple a intins limita anul acesta cu preturi mari pentru iPhone XS si iPhone XS Max, modelul mai mare avand un pret cu 100 de euro peste cel al modelului mai mic, care a fost mai scump decat iPhone X. Problema cea mai mare nu a stat totusi in preturile iPhone XS si iPhone XS Max, ci in lipsa noutatilor majore in comparatie cu iPhone X, multi dintre clienti facand trecerea la modelul mai mare de la versiuni mult mai vechi ale telefoanelor celor de la Apple.

iPhone XS: Entuziasm si Cerere mai MICI pentru Lansare

 

iPhone XS si iPhone XS Max au avut parte de un start mai modest si in Romania, din ce-am vazut pana acum, dar asta in comparatie cu seria iPhone 8, care a fost mult mai ieftina, atunci iPhone X fiind modelul asteptat. Acum toata lumea asteapta iPhone XR, care ofera multe dintre noutatile iPhone XS, dar la un pret apropiat de cel al unui iPhone 8, atentia multora fiind indreptata spre acel model, deoarece el merita cumparat mai mult decat iPhone XS.

“Cererea din acest an nu este la fel de extremă ca în primii ani ai iPhone-ului, sau chiar anul trecut cu iPhone X. iPhone XS și iPhone XS Max au procesoare mai rapide, îmbunătățiri ale camerei și Max oferă un ecran mai mare. Dar niciuna dintre îmbunătățirile nu este atat de semnificativa decât dacă un utilizator face upgrade de la un iPhone mult mai vechi.”

iPhone XS si iPhone XS Max vor inregistra vanzari mici pana cand iPhone XR va fi lansat, probabil chiar mai mici decat cele ale seriei iPhone 8, insa acest lucru e perfect normal, pentru ca asa a gandit compania Apple lucrurile. Daca iPhone XS si iPhone XS Max ar fi fost mai ieftine, lumea le-ar fi cumparat in cantitati foarte mari, fara sa mai astepte dupa iPhone XR, insa situatia pune multa lume in fata unei alegeri grele, in care banii conteaza mult.

26 COMENTARII

  1. E scump xs max de 512 gb? Da. E enorm. Dar nu te pune nimeni sa platesti?. Dar stai in banca ta. Poate ca ai putea tu, @zaone sa sortezi mesajele astea impertinente. Vreau sa stiu cat tine bateria cu noul soft: ba zice unul ca samsung e mai bun, altul ca huawei sau altul saracul, zice ca “tine la fel” fara sa specifice modelul si softul precedent

  2. Dani, prosstu lu’ tata, stai calm. Repet acelasi lucru cum apple repeta acelasi telefon an de an doar pt oile cu cabina aka Dani. Cat despre bere si mici cred ca vb de tine si de ma ta pt ca eu nu o ard in felul asta. Informatiile vin din articol nu din comentarii cretinoidule, in comentarii doar ne spunem parerea, nu educam prostii ca tine.

  3. 326 ppi poate sa insemne o rezolutie peste full hd. De ex un tv 4k de 55 inch(139cm) are doar 80,11 ppi. Doar ca daca te uiti la peste 2 metri, nu vei face diferenta cu un full hd de aceeasi dimensiune. Decizii se fac fara stiinta voastra si sunt facute in urma unor studii intense: aspect ratio 16:9 sau rezolutiile si orice lucru. Voi credeti ca filmele sunt in formatul 16:9 asa intamplator?

  4. Lupta asta pt rezolutii mari si PPI se intampla pt ca e un topic despre care multa lume crede ca stie care e diferenta si la ce foloseste, dar saracii nu inteleg nimic. E fix ca la masini cuplu vs cai putere.

  5. Declinul va continua. Cei ce vor Xr ar putea alege un iphone 4 care are acelasi display. Xr este o noua mizerie marca Apple. Cred ca de pe 28 sept vom gasi in stoc orice model de Xs sau Xs Max, orice capacitate si culoare.

  6. Nu ma mai las pacalit si anul asta si cred ca multi fani ai marului gandesc si simt la fel indiferent de cat de multi sau de putini bani au.

  7. Exact ce am spus mai ieri . iPhone 8-X se vor vinde mai bine decat XS-uri in prima instanta. Asa a fost si la lansarea seriei 8-X cand iPhone 7 s-a vandut mai bine decat nou lansatele iPhoane pt o perioada ..
    Problema mare este pretul , nu noutatile .
    Sunt sigur ca Apple a gandit asa lansarea ca sa vanda ceva XS-uri, in lipsa de altceva .
    XR-ul va veni mai tarziu ca sa indulceasca esecul XS .
    Vanzarile per total vor fi mai proaste chiar decat ale seriei 8-X . Se pare ca Apple vrea sa-si bata singur cuie in talpa cu preturile astea . Se bazeaza prea tare pe fanboy-ism , ca pe utilizatori noi nu are de unde , cota lor de piata fiind in scadere.

  8. Ciolan e definitia trollingului prost, tipic romanesc, cu ragait de bere si mici. Really, vrei sa faci trolling, treci si tu la alt nivel, chiar daca nivelul site-ului asta e la nivelul tau. La fiecare stire repeti aceeasi placa stricata, macar mai vino cu ceva nou. Nu oferi nicio informatie utila, trollingul e de proasta calitate, iar daca chiar esti serios… mama mia, ne mai miram de ce suntem unde suntem.

  9. Parca era vreo 650 pretul al iPhone 4s si a fost pastrat pana la 7 . Explicatia ar fi adoptarea ecranului Oled , mai scump si imensa nesimtire a Apple, care nu numai ca nu vrea sa-si reduca profitul, dar vrea sa-l mai si creasca.

  10. Cum sa zici ma ca pe xr e acelasi display ca iphone 4? Ppi= densitate pixeli, nu rezolutie, nu contrast, nici luminoxitate sau aranjare subpixeli sau panou tip VA sau IPS? Te puteai gandi ca un display poate avea atatea caracteristici? Nu. Mai bine stai, asculta si poate vei afla ceva nou. Daca repeti aceleasi prostii nu vei invata nimic util?. E valabil pt toti habarbistii. Stiti foarte bine care sunteti

  11. și tu cam ce informații utile oferii,pe site-ul asta e plin de trolii cu nume ca realistul,Srb Srb sau altele,care fac trolling în favoarea Apple la fiecare articol în care apple e laudat.

  12. Cum sa nu intelegi ca retina Hd a avut N configuratii din 2010 pana in ziua de azi ?? Rezultatul este acelasi , densitatea de pixel per inch insuficienta pentru o experienta premium .
    Apple a incercat cu X configuratii , tehnologii , inovatii pompoase ,, rezultatul ,, intotdeauna a iesit un ecran mediocru , vrei nivelul urmator te duci in Full Hd , adica iPhone Plus , doar ca ; Apple nu poate sa iti bage Full Hd in XR , motivul ?? Pun in dificultate vanzarile Xs si Xs Max pentru ca ochiul accepta fara probleme 401 ppi , invers ( adica de la 401 la 326 ppi ) e greu sa te intorci , utilizatorii de Plus-uri , X -uri vor stramba din nas cand vor da cu ochii de 326 ppi , deci slabe sanse sa cumpere XR , asta e strategia americanilor de la Apple .
    Pentru un ecran de 6 inch la care te uiți de la 20-25cm distanță, display-ul ar trebui să fie Full HD și să aibă o densitate de pixeli de aproximativ 401 de pixeli pe inch pentru ca ochiul uman să nu poată distinge pixelii între ei .