Fortnite: Iata CAND Incepe Sezonul 6 al Jocului

Fortnite are confirmata oficial astazi data de inceput pentru sezonul 6 al jocului, cei de la Epic Games facand anuntul cu doar cateva minute in urma.

Fortnite CAND Incepe Sezonul 6

Fortnite are dezvaluita astazi data de inceput pentru cel de-al saselea sezon care a fost creat de catre cei de la Epic Games pentru utilizatorii din lumea intreaga al celui mai popular joc online al momentului. Cei de la Epic Games au confirmat in mod oficial astazi faptul ca toti cei care joaca Fortnite in momentul de fata vor avea acces la sezonul 6 incepand de saptamana viitoare, mai exact din cursul zilei de 27 septembrie, adica de joi.

Fortnite va avea debutul sezonului 6 in ziua de 27 septembrie, la doar doua zile dupa ce sezonul 5 se va incheia, adica pe 25 septembrie, cei de la Epic Games facand o tranzitie foarte rapida intre sezoane. Cei de la Epic Games au pus astfel capat unui numar foarte mare de speculatii privind data de inceput pentru sezonul 6 al Fortnite, foarte multa lume fiind interesata sa afle data la care urmeaza sa inceapa noua aventura in cadru titlului foarte popular.

Fortnite: Iata CAND Incepe Sezonul 6 al Jocului

Fortnite va avea recompense pentru Battle Pass disponibile inainte ca sezonul 6 sa inceapa, iar pentru ele va fi oferit XP de 400% in cursul acestui weekend, pana in noaptea zilei de 24 septembrie. Pana atunci veti putea termina si actualele provocari pe care le-ati inceput in Fortnite, sau pe care doreati sa le mai faceti, asa ca ar fi bine sa va grabiti si sa profitati de ceea ce mai este disponibil pentru voi in momentul de fata, pentru ca totul va disparea foarte rapid.

Fortnite nu are detalii oficiale despre sezonul 6, dar un teaser din august a prezentat un cub misterios lasat in mijlocul desertului de catre un fulger, acesta reactionand diferit in functie de modul in care utilizatorii interactioneaza cu el. Fortnite va avea cu siguranta si diverse alte noutati surpriza oferite in cadrul sezonului 6 al jocului celor de la Epic Games, asa ca nu mai ramane decat ca ziua de 27 sa vina, si tot ceea ce a fost pregatit in ultimele luni sa fie oferit in mod oficial.