iPhone XS Max: PRIMA Unitate Livrata cu Ecran STRICAT

iPhone XS Max are parte de primele probleme, un prim client raportand ca unitatea noua comandata de la Apple a fost livrata cu un ecran stricat, din pacate.

iphone xs max ecran stricat

iPhone XS Max a fost lansat astazi impreuna cu iPhone XS, iar din Romania le puteti cumpara din aceasta pagina, si aceasta pagina, insa cu mentiunea ca in ciuda pretului mare, ati putea primi un telefon cu ecran stricat. Asta a patit un australian, caruia i-a fost livrat un telefon iPhone XS Max cu ecran care afiseaza o dunga verde verticala in partea centrala dreapta a ecranului, ceva ce este intalnit in cazul ecranelor OLED pentru telefoane.

iPhone XS Max este un telefon care costa minim 6000 de LEI in Romania, iar pentru un asemenea pret, ai asteptarea justificata ca vei primi un produs care este lipsit de defecte chiar din fabrica, dar realitatea e alta. Unitatea din imaginea de mai jos necesita inlocuirea completa a ecranului pentru a putea fi folosita fara probleme de catre utilizator, rezultatul problemei fiind cel mai probabil verificarea incorecta a ecranului pentru acel iPhone XS Max.

iPhone XS Max: PRIMA Unitate Livrata cu Ecran STRICAT

iphone xs max ecran stricat 1

iPhone XS Max trece prin aceleasi probleme prin care a trecut si Samsung GALAXY Note 9 cand a fost lansat, atunci fiind deasemenea raportata o unitate care a fost livrata cu un ecran care era stricat. Desigur ca probleme de acest gen nu isi doreste cineva sa aiba, dar iata ca inclusiv cu iPhone XS Max, cel mai scump model de telefon pe care il vinde Apple, se intampla lucruri de genul, si e bine sa stiti la ce sa va asteptati de la produsele pe care le cumparati.

iPhone XS Max este disponibil in cantitati destul de limitate pentru lansare, asa ca in cazul problemelor de acest gen, reparatia ar putea dura destul de mult, iar clientul ramane in aceasta perioada fara un produs utilizabil. As vrea sa va spun ca in Romania vor ajunge toate unitatile iPhone XS si iPhone XS Max fara probleme, dar din moment ce in Australia se intampla asta, ne putem astepta la ceva similar oriunde pe planeta, inclusiv la noi.