AirPower este Mentionat de Apple in Manualele iPhone XS

AirPower inca nu a fost dat uitarii de catre compania Apple, el fiind mentionat in manualele de utilizare pentru iPhone XS si iPhone XS Max.

airpower manual iphone xs

AirPower, pad-ul de incarcare wireless anuntat acum 1 an de zile de catre compania Apple, pare sa fie inca in dezvoltare cu intentie de lansare in cadrul companiei Apple. Informatia vine direct din manualele de utilizare pentru iPhone XS, acolo fiind mentionat pad-ul de incarcare AirPower ca sursa de incarcare wireless pentru noul model de telefon.

Manualele de utilizare pentru iPhone XS si iPhone XS Max au fost incluse in cutiile in care sunt expediate cele doua noi modele de telfeoane, iar duma cum puteti vedea in imaginea de mai jos, cei de la Apple n-au renuntat la incarcator inca. Saptamana aceasta ni s-a spus ca de fapt AirPower nu va mai fi lansat pentru ca are probleme cu supraincalzirea, iar Apple ar dori sa renunte la el.

AirPower este Mentionat de Apple in Manualele iPhone XS

airpower manual iphone xs 1

AirPower nu este mentionat doar in manualele de utilizare pentru iPhone XS, ci si in iOS 12.1, acolo noul incarcator avand listat cod care ii permite sa interactioneze cu iPhone-urile. Asta inseamna ca AirPower inca este dezvoltat in cadrul Apple, ba chiar destul de activ, altfel nu ar fi existat vreo mentiune cu privire la el in cele mai noi versiuni ale iOS.

AirPower a disparut complet de pe website-ul Apple odata cu stergerea paginii in care erau listate specificatiile iPhone X, dar acest telefon a fost scos complet din vanzare. Toata lumea a tras, logic, concluzi ca AirPower nu va mai fi lansat de catre cei de la Apple, insa iata ca ei se asteptau ca pad-ul de incarcar wireless sa fie lansat, poate, chiar impreuna cu iPhone XS.