Orange are Preturi Neasteptat de MARI pentru iPhone XS/Max

Orange are preturi neasteptat de mari pentru iPhone XS si iPhone XS Max in Romania, atat la liber, cat si la abonament, iata cat de mare e diferenta fata de eMAG si Vodafone.

orange preturi iphone xs

Orange a lansat aseara seria iPhone XS si iPhone XS Max pentru precomanda in Romania, in aceasta pagina, si am ramas putin blocat cand am vazut cat e de mare diferenta de pret la liber intre operator si Vodafone, sau chiar eMAG. Sa luam exemplul iPhone XS Max 64 GB, care la Vodafone costa 1219 euro la liber(5659 LEI), cu TVA inclus, in timp ce la Orange costa 1359 euro la liber(6322 LEI), cu TVA inclus, diferenta de 140 de euro fiind imensa, pana si eMAG avand telefonul cu 300 de LEI mai ieftin.

orange preturi iphone xs 1

Orange are preturi mai mari decat Vodafone pentru iPhone XS Max 64 GB, de exemplu, inclusiv cand vine vorba de achizitia cu abonament, aici diferenta ramanand de 150 de euro intre cei doi operatori. Inainte sa spuneti ca ma axez pe un singur model al iPhone XS Max de la Orange, va spun ca situatia e fix aceeasi si pentru modelele de 256 GB, cele de 512 GB nefiind disponibile la Orange.

Orange are Preturi Neasteptat de MARI pentru iPhone XS/Max

orange preturi iphone xs 2

Orange are preturi ceva mai apropiate de Vodafone si eMAG, la liber, cand vine vorba despre iPhone XS, modelul de 64 GB fiind cu “doar” 70 de euro, sau aproximativ 320 LEI mai scump decat la operatorul concurent. Diferenta e mult mai mare in cazul abonamentelor de 29/30 de euro de la Vodafone si Orange, aici iPhone XS 64 GB costand cu 150 de euro mai mult la al doilea decat la primul, diferentele aici venind, cel mai probabil de la beneficiile incluse.

orange preturi iphone xs 3

Orange are preturi la liber pentru iPhone XS si iPhone XS Max mult mai mari decat la Vodafone, ceva mai mari decat la eMAG si restul magazinelor online, desi in anii trecuti le avea mai mici decat toti, si decat in Apple Store. In cazul abonamentelor, faceti singuri o analiza in detaliu pentru a afla ce beneficii ofera Orange fata de Vodafone, insa la o analiza sumara, preturile de la Orange sunt mult mai mari iPhone XS si iPhone XS Max, si nu stiu daca eventualele beneficii suplimentare din abonamente justifica acel cost.

I-am intrebat pe cei de la Orange de la ce vine diferenta de preturi fata de Vodafone, sau eMAG, si sper sa primesc un raspuns, macar pentru pretul fara abonament, daca nu si pentru cele cu abonamente.