Lansarea iPhone XS: MII de Oameni in fata Apple Store-urilor (FOTO)

Lansarea iPhone XS si iPhone XS a fost asteptata de catre cateva mii de persoane in fata Apple Store-urilor din sud-est-ul planetei, fanii Apple fiind foarte entuziasmati de aparitia telefoanelor.

lansarea iphone xs apple store foto

iPhone XS si iPhone XS Max au fost lansate de catre compania Apple noaptea trecuta in Apple Store-urile din sud-est-ul planetei, in Romania fiind disponibile in aceasta pagina si aceasta pagina, iar mii de oameni s-au asezat al cozi in fata magazinelor. iPhone XS si iPhone XS Max se dovedesc a fi extrem de populare in randul fanilor companiei Apple, extrem de multe persoane asteptand lansarea telefonului voarte scump.

Desi multi se asteptau ca lansarea iPhone XS sa aiba loc fara prea mult interes din partea fanilor companiei Apple  din cauza preturilor mari ale telefoanelor, situatia e totusi alta. Iata ca lumea se inghesuie sa cumpere iPhone XS si iPhone XS Max de la compania Apple, iar incepand de noaptea trecuta au fost livrate si precomenzile facute de catre clienti.

Lansarea iPhone XS: MII de Oameni in fata Apple Store-urilor (FOTO)

iPhone XS si iPhone XS Max sunt alese de catre un numar foarte mare dintre fanii Apple, in ciuda faptului ca iPhone XR va fi lansat in octombrie, si va fi cu mult mai ieftin. Situatia de anul acesta este exact opusa celei de anul trecut, cand seria iPhone 8 a fost lansata prima, fara prea mult succes, iar iPhone X a venit mai apoi si a generat vanzari foarte mari pentru Apple.

Voi ce modele ale iPhone XS si iPhone XS Max ati precomandat ?