Camera Huawei MATE 20 si Functia NEMAIVAZUTA pe Telefoane

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba o serie de functii noi pentru camera, inclusiv in modelul Pro, insa una dintre ele este oferita in premiera pentru smartphone-uri.

Huawei MATE 20 camera video bokeh

Huawei MATE 20 va avea o noua camera tripla cu o noua functie care nu a mai fost intalnita pana acum pe vreun telefon care a fost lansat pe pietele globale, fie ca a venit de la Apple, Samsung, sau Huawei. Mai exact, vorbim despre informatii preluate din codul sursa al unei aplicatii din Android pentru telefoanele Huawei, aceasta confirmand faptul ca Huawei MATE 20 va avea pentru camera o functie care este oferita in premiera pentru telefoane.

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba integrata de catre compania chinezeasca o functie care permite folosirea efectului bokeh, portret la iPhone, pentru clipuri video, nu doar pentru pozele facute cu telefoanele. Practic, in timpul inregistrarii de clipuri video, utilizatorii seriei Huawei MATE 20 vor putea pune subiectii in prim-plan, si tine fundalul acoperit cu blur, ceva ce pana acum pe telefoane mobile nu am vazut, cel putin oferit in mod standard de vreun producator.

Camera Huawei MATE 20 si Functia NEMAIVAZUTA pe Telefoane

Huawei MATE 20 camera video bokeh 1

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba deasemenea un nou mod de inregistrare a pozelor, acesta permitand crearea unui efect special similar celui vizibil cand pozele sunt inregistrate sub apa de catre utilizatori. Separat de asta, Huawei MATE 20 va avea o functie numita AI Zoom, aceasta permitand ajustarea inteligenta a zoom-ului pentru poze si video in functie de distanta la care se afla subiectul de telefonul care inregistreaza respectivele poze.

Huawei MATE 20 camera video bokeh 2

Huawei MATE 20 va avea si o functie mult mai complexa numita AI Cinema, aceasta incluzand optiunea pentru aplicarea efectului de blur pentru clipuri video, dar si optiunea de a modifica in mod inteligent culorile, si a aplica alte filtre. Functionalitatea aceasta oferita pentru Huawei MATE 20 arata interesul companiei de a le permite utilizatorilor sa foloseasca optiuni cu adevarat interesante de pe telefoanele lor, iar de aici vom vedea functionalitate si la Apple, Samsung, sau alti producatori de terminale mobile.