iPhone XS LANSAT la eMAG si Orange, PRECOMANDA si PRETURILE

eMAG, Orange, si Vodafone au lansat iPhone XS si iPhone XS Max la precomanda in Romania, iar aici gasesti preturile si paginile din care sa le cumperi astazi.

emag iphone xs orange precomanda pret

eMAG si Orange au lansat in aceasta seara iPhone XS si iPhone XS Max pentru precomanda in aceasta pagina si aceasta pagina cele doua magazine online avand disponibile si preturile de vanzare pentru ambele modele. eMAG are la precomanda iPhone XS si iPhone XS Max doar la pret intreg, si in rate, in timp ce Orange vinde noile modele de telefoane inclusiv la pret subventionat, cu abonament, asa ca aveti optiunea de a le achizitiona si asa.

eMAG – Precomanda iPhone XS si iPhone XS Max – Preturile

eMAG vinde iPhone XS si iPhone XS Max in aceasta pagina pentru orice persoana interesata sa le cumpere, toate modelele vandute acum de catre compania Apple fiind listate pentru clientii din Romania, dar desigur ca la preturi diferite. Pana acum, in strainatate iPhone XS Max a fost mai popular decat iPhone XS, multumita ecranului mai mare, deci la eMAG s-ar putea sa fie o situatie similara, cu modelul mai mare fiind cautat de mult mai multi clienti decat cel mic.

eMAG are urmatoarele preturi pentru iPhone XS si iPhone XS Max in Romania :

Orange – Preturile iPhone XS si iPhone XS Max la Precomanda

Orange, spre deosebire de eMAG, are in aceasta pagina listate toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pentru precomanda, impreuna cu preturile la care le puteti cumpara, atat cele intregi, cat si cele subventionate. La Orange puteti beneficia de un pret mai bun decat la eMAG multumita intelegerii pe care o au cu cei de la Apple, insa puteti cumpara telefoanele inclusiv cu subventie, daca incheiati un abonament nou, sau alegeti sa-l prelungiti pe cel vechi.

Orange are pentru iPhone XS si iPhone XS Max urmatoarele preturi la precomanda :

Ca fapt divers, daca sunteti interesati, puteti cumpara si Apple Watch 4 de aici.

Vodafone si preturile la precomanda pentru iPhone XS si iPhone XS Max

Vodafone ese cel de-al doilea operator care are listate telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max pentru precomanda in Romania, preturile fiind deasemenea mai mici decat cele practicate de catre cei de la eMAG. Desigur ca si aici vorbim despre o intelegere speciala a Vodafone cu Apple pentru iPhone XS, insa preturile sunt similare cu cele pe care le percepe operatorul Orange, iar mai jos aveti pretuile intregi pe care le au noile telefoane :

  • iPhone XS 64 GB
  • iPhone XS 256 GB
  • iPhone XS 512 GB
  • iPhone XS Max 64 GB
  • iPhone XS Max 256 GB
  • iPhone XS Max 512 GB