Pentru Google Maps Exista o NOUA Functie TARE

Google Maps are implementata de catre compania Google o noua functie foarte tare pe unii dintre utilizatori deja o au disponibila, si o lauda din plin.

google maps functie tare shortlist

Google Maps va avea parte de o noua functie pe care nu credeam ca o s-o vad prea curand intr-o aplicatie de acest gen, in principal din cauza complicatiilor pe care le aduce pentru cei care decid sa o foloseasca in fiecare zi. Mai exact, Google Maps are disponibila pentru anumite persoane o noua functie numita Decide with Friends, aceasta permitandu-va sa va decideti impreuna cu prietenii ce locatii doriti sa vizitati, totul prin intermediul aplicatiei mobile.

Google Maps le permite utilizatorilor sa foloseasca aceasta functie pentru a lista locatii intr-o sectiune speciala numita Shortlist, iar mai apoi sa partajeze aceste liste cu locatii cu diversi prieteni care folosesc platforma. Google Maps afiseaza in interfata de cautare a locatiilor un buton special care permite adaugarea unei locatii in aceste Shortlists, ele fiind listate dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, putand fi mai apoi extrem de usor accesate de oricine.

Pentru Google Maps Exista o NOUA Functie TARE

google maps functie tare shortlist 1

Google Maps permite partajarea acestor liste cu prietenii, iar ei pot vota locatiile pe care noi le-am adaugat acolo, dar in acelasi timp pot recomanda adaugarea altora pe care sa le vizitam impreuna. Totul este gandit intr-un asemenea mod in care oamenii sa coopereze pentru a vizita locatiile dorite prin intermediul Google Maps, functia in sine trebuind sa fie implementat si in alte aplicatii similare care ofera posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata spre diverse locatii.

google maps functie tare shortlist 2

Google Maps are in momentul de fata testata aceasta functionalitate cu un grup restrans de utilizatori, ea neputand fi activata de catre cei care nu vad o recomandare pentru a adauga o anumita locatie intr-un Shortlist. Google Maps va avea cu siguranta lansata aceasta noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga la un moment dat, insa deocamdata nimeni nu stie cand ar urma sa se intample asta, dar va voi anunta printr-un articol separat.