Functia SECRETA a Google Maps pentru Soferi

Google Maps are o noua functie foarte importanta pentru soferii care utilizeaza platforma pe iPhone si Android, cei de la Google facandu-ne o surpriza placuta.

google maps functie soferi

Google Maps are mai mereu in dezvoltare cate o functie grozava pentru utilizatorii care folosesc platforma pe iPhone, Android, sau de pe calculatoare, iar astazi vorbim despre una noua, care va fi extrem de utila pentru multi oameni. Google Maps pare sa fi lansat aceasta functie pentru unii dintre utilizatorii platformei, ea incepand sa apara pentru soferi in momentul in care isi planifica rutele, si ajutandu-i sa gaseasca mult mai usor un loc de parcare in apropierea destinatiei.

Google Maps recomanda si pana acum locuri de parcare pentru soferi, insa noua functie face acest lucru chiar din momentul in care soferii conduc spre respectiva desinatie, nu in momentul in care ajung efectiv acolo. In aceasta idee, folosind noua functie a Google Maps, soferii pot sti din timp locatia in care trebuie sa ajunga pentru a parca efectiv masina, deci nu trebuie sa mai ajunga la destinatia initiala, ci la parcarea unde isi vor lansa masina.

Functia SECRETA a Google Maps pentru Soferi

google maps functie soferi 1

Google Maps va afisa o notificare dupa ce ruta este finalizata de catre sofer, si acesta se pregateste sa inceapa sa parcurga drumul spre destinatie, asa ca va sti exact unde trebuie sa ajunga in final. Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, notificarea pe care Google Maps o afiseaza ofera inclusiv optiunea de a adauga acea parcare ca una dintre opririle pe care trebuie sa le facem, astfel ca prin simpla apasare a unui buton, intreaga ruta este recalculata.

Google Maps are acum foarte multe locuri de parcare afisate pe hartile care sunt disponibile pentru utilizatori, inclusiv in Romania, asa ca si in tara noastra puteti gasi destul de rapid un loc in care sa va lasati masina. Aceasta functie a Google Maps este disponibila pentru unii dintre utilizatori, pentru altii nu, asa ca ramane de vazut cand anume va fi facut un anunt final privind lansarea sa, si ce va mai anunta Google in legatura cu ea.