iOS 12.1 Beta vs iOS 12 – Comparatia Performantelor

iOS 12.1 beta are performantele comparate cu cele ale iOS 12 pe telefoanele iPhone, iata cum s-au modificat acestea pentru utilizatorii din intreaga lume.

0

ios 12.1 beta performante ios 12

iOS 12.1 beta a fost lansat de catre compania Apple chiar zilele trecute, la foarte scurt timp dupa ce iOS 12 a fost oferit, americanii grabind serios procesul de testare al sistemelor de operare. Multumita faptului ca avem acum atat iOS 12.1 beta, cat si iOS 12, mai jos puteti vedea si o comparatie intre performantele sistemelor de operare, facuta pe iPhone.

iOS 12.1 beta este comparat in performante cu iOS 12 pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, si iPhone 7, iar de la bun inceput se observa un usor regres in performante. iOS 12.1 beta porneste putin mai greu decat iOS 12, iar in utilizarea aplicatiilor se vede o mica incetinire, de cateva milisecunde, pentru deschiderea aplicatiilor, dar cam atat deocamdata.

iOS 12.1 este oferit nu doar in versiune beta, ci si in versiune public beta, compania Apple permitandu-ne tuturor utilizatorilor de telefoane iPhone sa instaleze actualizarea in dispozitive. Deocamdata nu se stie clar cand urmeaza sa fie lansat iOS 12.1 in mod oficial pentru utilizatorii de iDevice-uri, insa cel mai probabil il vom avea undeva prin octombrie.