Samsung GALAXY P30: Functia in PREMIERA pentru Coreeni

Samsung GALAXY P30 are oferita in premiera o functie pentru linia proprie de telefoane, coreenii dorind sa le aduca tuturor clientilor tehnologii de ultima generatie.

Samsung GALAXY P30 functia premiera

Samsung GALAXY P30 urmeaza sa fie primele modele de telefoane ale Samsung care aduc, in premiera pentru coreeni, o functie pe care foarte multi dintre fani o asteapta pentru Samsung GALAXY S10 in 2019. Samsung GALAXY P30 si Samsung GALAXY P30 Plus urmeaza sa fie lansate toamna aceasta, ia conform unor informatii aparute in legatura cu noile telefoane, acestea ar urma sa aiba integrat un cititor de amprente in ecran.

Samsung GALAXY P30 urmeaza sa aiba un ecran LCD incorporat de catre compania Samsung, nu OLED precum la modelele premium, insa asta nu impiedica integrarea unui cititor de amprente in ecran. Conform informatiilor obtinute, Samsung GALAXY P30 urmeaza sa ofere un cititor de amprente optic sub ecranul sau, aceasta fiind versiunea mai ieftina a cititoarelor de amprente care pot fi integrate in telefoanele mobile in momentul de fata.

Samsung GALAXY P30: Functia in PREMIERA pentru Coreeni

Samsung GALAXY P30 functia premiera 1

Samsung GALAXY P30 va avea practic noul cititor de amprente care va fi integrat in versiunea mai ieftina a Samsung GALAXY S10, in timp ce in modelele mai scumpe va fi folosit unul ultrasonic, mult mai performant. Cei de la Samsung anuntasera ca intentioneaza sa ofere intai in telefoanele ieftine noile functii importante pe care le vor oferi apoi in modelele scumpe, iar Samsung GALAXY P30 este a doua serie care aduce o premiera pentru clientii Samsung.

Samsung GALAXY P30 si Samsung GALAXY P30 Plus urmeaza sa fie lansate in data de 11 octombrie de catre compania Samsung, iar atunci urmeaza sa vedem si cum au facut coreenii integrarea pentru aceste cititoare de amprente. Integrarea cititorului de amprente ultrasonic in Samsung GALAXY P30 este o prefata pentru ceea ce va fi oferit pentru Samsung GALAXY S10, in toate modelele, singurele diferente urmand a sta in acuratetea cu care sunt citite amprentele, dar si rapiditatea cu care sunt recunoscute.