Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, GRESEALA ce te va DEZAMAGI

Samsung GALAXY S10 are confirmata in exclusivitate o greseala foarte mare pe care Samsung o va face cu noile modele de telefoane, iata ce trebuie sa stii.

11

Samsung GALAXY S10 greseala

Samsung GALAXY S10 ramane astaz in centrul atentiei dupa ce ne este confirmat faptul ca Samsung urmeaza sa lanseze pe piata un model care vine fara o caracteristica esentiala a acestei serii de telefoane. Mai exact, un cunoscut leaker de informatii privind telefoane mobile nelansate a confirmat faptul ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat in trei modele de catre cei de la Samsung, insa din pacate a confirmat si o schimbare pe care nimeni nu o doreste.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat intr-un model ieftin, unul standard, si unul Plus, primele doua avand ecrane cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce al treilea va avea eran cu diagonala de 6.4 inch. Modelul cel mai ieftin va avea si cele mai putine noutati in comparatie cu celelalte, insa conform informatiilor de astazi, se pare ca acest model al Samsung GALAXY S10 va vei cu un ecran care nu este curbat spre marginile exterioare ale carcasei.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, GRESEALA ce te va DEZAMAGI

Samsung GALAXY S10 greseala 1

Samsung GALAXY S10 face parte dintr-o serie de telefoane care este cunoscuta in special pentru aceasta caracteristica a ecranelor, insa se pare ca in 2019 cei de la Samsung se gandesc sa faca lucrurile ceva mai diferit. Eliminarea curburii ecranului din modelul standard al Samsung GALAXY S10 i-ar putea dezamagi si convinge pe unii dintre clienti sa treaca cu vederea acest model, chiar daca ar trebui sa fie un fel de iPhone XR pe care il ofera coreenii.

Samsung GALAXY S10 trebuia sa fie lansat si intr-o versiune care sa fie concurenta pentru iPhone XR, din moment ce Apple a decis sa ofere trei modele noi de telefoane, insa Samsung o va “castra” pentru a o vinde ieftin. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2019 pe piata, cei de la Samsung intentionand sa isi puna telefoanele in vanzare undeva prin martie, dupa o prezentare ce urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019.