iPhone XS UMILESTE Samsung GALAXY S9 Plus in Performante

Samsung GALAXY S9 Plus este umilit de catre iPhone XS intr-un prim test de performante, care confirma iarasi suprematia telefoanelor companiei Apple.

Samsung GALAXY S9 Plus performante iPhone XS

Samsung GALAXY S9 Plus este pus fata in fata cu iPhone XS intr-un prim test de performante, care arata cat de mult a evoluat telefonul companiei Apple de la problemele pe care le-a avut iPhone X. Samsung GALAXY S9 Plus cu chip Exynos 9810 este comparat cu iPhone XS si al sau nou chip A12 Bionic, primul avand 6 GB RAM, in timp ce al doilea are 4 GB RAM, iar desi diferenta pare mare, in realitate ea conteaza in defavoarea produsului Samsung.

Samsung GALAXY S9 Plus este intrecut de catre iPhone XS in tot testul, atat in ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor pentru prima oara, cat si in ceea ce priveste redeschiderea lor din fundal. Puteti vedea in prima parte a testului ca Samsung GALAXY S9 Plus pierde in fata iPhone XS cu o diferenta foarte mare, aceasta fiind o confirmare a faptului ca noul chip A12 Bionic ofera performante foarte bune in combinatie cu iOS 12.

iPhone XS UMILESTE Samsung GALAXY S9 Plus in Performante

Samsung GALAXY S9 Plus nu se descurca mai bine nici in partea a doua a testului, iar asta pentru ca are probleme cu redeschiderea unor aplicatii din fundal, iar asta arata problemele cu administrarea memorie RAM. Compania Apple a rezolvat asta la iPhone XS prin introducerea acelui GB suplimentar de memorie RAM, iar asa Samsung GALAXY S9 Plus si restul telefoanelor Android sunt intrecute fara drept de apel in ceea ce priveste performantele.

Samsung GALAXY S9 Plus iesise invingator in fata iPhone X in performante multumita faptului ca are 6 GB de memorie RAM, in timp ce iPhone X avea doar 3 GB, insa cum iPhone XS are 4 GB, suprematia trece la Apple. Acestea fiind spuse, Samsung GALAXY S9 Plus a fost depasit de iPhone XS, asa cum Samsung GALAXY Note 9 a fost depasit de catre iPhone XS Max, iar telefoanele Apple nu prea mai au rival in materie de performante, deocamdata.

29 COMENTARII

  1. Problema este că sunt mulți americani care sunt dezamăgiți și șocați de prețurile afișate vs performanța oferită. Nu sunt anti degeaba.

  2. Pana acum nu exista problema cu redeschiderea aplicatiilor pe telefoanele Samsung. Brusc, dupa ce a apărut Iphone X, au inceput problemele astea pe telefoanele Samsung.

  3. Rezultatul va fi la fel,corect ar fi fost cu S9: ecran de 5.8″,4gb ram cu android vs 5.8″,4gb ram cu iOS. Dacă S10 vine tot cu 4gb va avea aceasi soarta,chiar și cu 6gb,sunt convins.

  4. Ai vazut ce preturi au X-urile pe Olx , 3750 lei noi sigilate aduse din state , de la voda deblocate /sigilate 4000 lei , la mana a doua daca negociazi il prinzi la 3000 lei .
    Cred ca toti vor merge pe Max , nu vad rostul sa dai X pentru Xs , uite cat de bine se tine X https://youtu.be/dZ-lUz4XwpM

  5. In avans iti spun , S10 o sa-l bata pe Xs Max , daca Xs Max acum deschide aplicatii mai greu decat Note 9 si OnePlus6 iti dai seama ce pateste in primavara , probabil in jocuri , editare si teste sintetice Phone- Xs Max o sa castige in rest concurenta tine capul sus .

  6. Pai iti zic eu: cu S8+ dupa cateva luni telefonul avea lag si mergea greu. Mi-am luat teapa. Luati-va Huawei sau OnePlus daca vreti Android.

  7. Cine zice asta ?? Note 9 e calea mobila spre productivitate , asta e Phablet Bisiness boss plus ca te ajuta si android-ul fiind liber ,iar in aplicatii il bate pe Max .