AppStore are o PROBLEMA MAJORA cu Aplicatiile iOS

appstore problema aplicatii ios

AppStore are in momentul de fata o problema foarte serioasa cu aplicatiile pentru iOS pe care le putem descarca pe iPhone, si iPad, compania Apple fiind notificata despre existenta ei. Mai exact, se pare ca dimensiunile aplicatiilor disponibile in AppStore sunt cu mult mai mari decat ar trebui sa fie in mod normal totul fara vreo explicatie logica privind problema.

Dimensiunile aplicatiilor din AppStore ajung sa fie cu de pana la 3 ori mai mari decat cele normale, iar asta in conditiile in care ele n-au fost modificate peste noapte cu multe noutati. Spre exemplu, aplicatia Facebook a ajuns sa aiba o denumire de 520 MB in loc de 194 MB, cat are in mod normal, totul fiind legat de AppStore, nu de aplicatie in sine.

AppStore are o PROBLEMA MAJORA cu Aplicatiile iOS

Problema ar parea sa fie de la un sistem pe care Apple il foloseste pentru a reduce dimensiunile aplicatiilor, si a descarca in telefoane doar fisierele necesare functionalitatii de baza. Fisierele necesare unor functii suplimentare sunt descarcate doar in momentul in care utilizatorii incearca sa acceseze respectivele functii, insa AppStore ar afisa acum dimensiunea completa a aplicatiilor.

“Soon after iOS 12 was released, some users have been noticing very large app sizes in the App Store. If you look at the Facebook app as an example, you’ll see that the App Store reports the size of the app to be 519MB. If you actually install the app and look at the storage settings, you’ll notice that it takes up 316MB on your device.”

Desi in mod normal AppStore ar fi trebuit sa afiseze doar dimensiunea versiunii de aplicatie cu fisierele de baza, afiseaza de fapt intregul pachet, chiar daca acesta nu e descarcat in totalitate. Cei de la Apple vor rezolva, cel mai probabil, aceasta problema in orele urmatoare, dar daca veti aplicatii de dimensiuni foarte mari, nu va speriati prea tare, pentru ca nu vor fi descarcate in totalitate in terminale.