Apple Store JEFUIT de 2 Ori in 12 Ore in Timpul LANSARII iPhone XS

iphone xs lansare jaf apple store

Lansarea iPhone XS nu  fost una de bun augur pentru compania Apple, iar asta pentru ca un Apple Store a fost jefuit de 2 ori in timpul weekend-ului lansarii noilor telefoane. Vorbim despre Apple Store-ul din Palo Alto, exact acelasi in care Tim Cook este prezent la fiecare lansarea a unui nou model al iPhone, inclusiv in cursul acestui an.

Paguba celor de la Apple se ridica la 107.000 de dolari, o suma uriasa pentru ca au fost furate inclusiv modelele noi ale iPhone, pe care cei de la Apple le vor bloca oricum. In cadrul primului jaf, hotii au reusit sa fuga cu produse Apple in valoare de 57.000 de dolari, in timp ce in cadrul celui de-al doilea au reusit sa fure produse in valoare de inca 50.000 de dolari.

Apple Store JEFUIT de 2 Ori in 12 Ore in Timpul LANSARII iPhone XS

Nu mai putin de 8 hoti au intrat in magazinul Apple din Palo Alto pentru a realiza cele 2 jaf-uri, iar agentii de securitate n-au reusit sa ii impiedice in vreuna dintre situatii. usa principala a magazinului a fost sparta de catre hoti pentru a patrunde in magazin, dar mai interesant este ca vorbim de acelasi magazin pe care il viziteaza si presedintele Apple, ocazional.

“Investigators determined the burglar or burglars entered the store by shattering the door with either river rocks or coconut-sized boulders, Madrigal said. An estimated $50,000 worth of iPhones and iPads, among other items, were stolen.”

Cei de la Apple se confrunta in ultima perioada cu foarte multe jafuri de acest gen, insa pana in prezent n-au reusit sa le opreasca, dar trebuie luate masuri serioase. Cresterea numarului de jaf-uri din Apple Store-uri poate fi direct atribuita popularitatii produselor companiei Apple, si a usurintei cu care acestea pot fi vandute pe piata neagra de catre hoti.