Google a IMPLINIT 20 de ani, Cum Sarbatoreste Ziua de Nastere

Google a implinit 20 de ani si isi sarbatoreste zua de nastere in mod special, compania americana ajungand la o varsta foarte importanta, si aratand planuri de viitor.

google 20 ani zi nastere

Google sarbatoreste astazi 20 de ani de la infiintare, adica 20 de ani de cand a fost creat motorul de cautare pe care miliarde de oameni il folosesc in ziua de astazi pentru a se informa in legatura cu aproape orice. Google a creat un Doodle special pentru a-si sarbatori ziua de nastere”, iar el este compus dintr-un clip video de peste 1 minut in care este prezentata evolutia cautarilor facute folosind motorul de cautare Search de-a lungul istoriei sale.

Google isi sarbatoreste ziua de nastere in fiecare an pe data de 27 septembrie, chiar daca firma in sine a fost inregistrata in data de 4 septembrie, dar activitatea a inceput-o mai mult ca sigur in aceasta a doua data. Cei de la Google au inceput ca o resursa mica de informatii privind o varietae de subiecte, insa in cei 20 de ani au ajuns sa adune informatii de pe intregul glob, si sa ajute lumea sa fie “la curent’ cu tot ceea ce se intampla pe intregul mapamond.

Google a IMPLINIT 20 de ani, Cum Sarbatoreste Ziua de Nastere

https://youtu.be/k0ic0yzAkcw

Google isi serbeaza ziua de nastere anuntand ca Search este disponibil in 190 de tari de pe glob in momentul de fata, si in 150 de limbi, astfel ca aproape intreaga lume are acces la informatiile disponibile pentru el. Google este in momentul de fata cel mai mare motor de cautare de pe intreaga planeta, iar sarbatorirea celor 20 de ani de la infiintare reprezinta un moment important in istoria companiei, care are planuri si mai mari pentru internet in viitor.

Google a reusit in acesti 20 de ani sa mearga mai departe de simpla oferire a unui motor de cautare, compania americana avand si cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane si tablete, La 20 de ani Google este una dintre cele mai mari si mai puternice companii de pe planeta, cu planuri de a-si continua cresterea si a aduce Search pentru cat mai multi oameni, ceva ce este usor de realizat, avand in vedere popularitatea companiei in momentul de fata.