Apple a Primit Certificarea pentru Vanzarea iPhone XR

iPhone XR a primit certificarea de vanzare astazi, autoritatile amricane testand telefonul Apple si luand decizia ca el poate fi vandut fara probleme.

iphone xr certificat vanzare

iPhone XR a fost prezentat de catre compania Apple acum doua saptamani, insa in momentul in care a fost dezvaluit pentru lumea intreaga, noul smartphone nu era certificat pentru vanzare. Cei de la Apple primisera certificarea pentru vanzarea Apple Watch 4 cu doar o zi inainte de conferinta pentru prezentare, dar iPhone XR e o alta poveste.

iPhone XR a fost prezentat de catre cei de la Apple fara ca autoritatile americane sa certifice noul model de smartphone pentru vanzare pe piata din SUA, dar asta s-a rezolvat. Apple publicase informatii despre iPhone XR pe website-ul sau specificand faptul ca telefonul inca nu fusese certificat pentru vanzare in SUA, dar urmeaza sa scoata marcajul.

Apple a Primit Certificarea pentru Vanzarea iPhone XR

iPhone XR avea nevoie de acesta certificare si ea a venit cu aproape o luna inainte ca lansarea noului model de smartphone sa aiba loc la nivel global. Cei de la Apple au anuntat ca iPhone XR va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 19 octombrie, insa lansarea va avea loc in ziua de 26 octombrie, inclusiv in Romania, din fericire pentru noi.

iPhone XR va fi oferit pentru precomanda in Romania tot incepand cu ziua de 19 octombrie, toate magazinele care vand iPhone XS acum urmand a vinde si acest model. Nu se stie deocamdata cat va costa iPhone XR in Romania dupa ce va fi oferit spre precomanda, insa pretul va fi cel mai probabil usor mai mare decat cel al iPhone 8 la lansare.