Aplicatia WhatsApp Are deja Reclame, Iata UNDE le vei Vedea

WhatsApp are deja reclame incorporate in aplicatie, compania Facebook urmand a forta utilizatorii sa vada exact ceea ce n-au dorit vreodata in aplicatie.

whatsapp reclame aplicatie

WhatsApp este saptamana aceasta in plin scandal, dupa ce al doilea co-fondator al companiei a decis sa o paraseasca pentru ca Facebook pune presiuni tot mai mari pentru a fi afisate reclame in aplicatie. Compania Facebook a anuntat inca din cursul acestui an ca intentioneaza sa afiseze reclame in cadrul WhatsApp, pentru a recupera investitia de 22 de miliarde de dolari facuta pentru a cumpara platforma, iar asta desi ea a fost creata pe principiul de a nu afisa reclame.

WhatsApp are in momentul de fata reclame implementate in aplicatie, acestea fiind testate pentru functia Status, cea in care sunt afisate stories, iar in curand toata lumea le va avea activate de catre cei de la Facebook. Ultimul co-fondator WhatsApp care ramasese la Facebook nu a mai dorit sa faca parte din strategia de a distruge principiile de baza ale aplicatiei, asa ca a urmat calea primului co-fondator, dar a renuntat si la 850 de milioane de dolari pentru asta.

Aplicatia WhatsApp Are deja Reclame, Iata UNDE le vei Vedea

WhatsApp are deja implementate reclame in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iOS si Android, inginerii companiei americane testand sistemul prin care urmeaza sa fie distrus singurul lucru major apreciat la aplicatie. Foarte multi dintre cei care folosesc WhatsApp in momentul de fata o fac pentru ca aplicatia nu afiseaza reclame, dar asta se va schimba pentru ca Facebook nu prea mai are de unde sa scoata bani, asa ca recurge la distrugerea unei platforme populare.

WhatsApp ar fi avut gandita implementarea de reclame de catre Facebook chiar inainte de a fi cumparata de catre americani, insa iata ca a fost nevoie de peste 4 ani pentru ca acest plan sa fie pus in aplicare. Cei de la Facebook au anuntat ca WhatsApp va avea reclame afisate undeva in cursul anului viitor, sau poate chiar mai devreme, insa deocamdata nu se stie decat ca vor fi vizibile in sectiunea Status, fara detalii despre cum vor fi afisate.