Pretul INCREDIBIl de MARE Cerut pentru un Loc la Coada de Lansare a iPhone XS

iPhone XS a fost lansat cu sute de oameni care au stat in frig si ploaie pentru a cumpara noul model de telefon al Apple, dar majoritatea au facut-o pentru nimic.

iphone xs lansare rusia

iPhone XS a fost lansat astazi in Rusia, iar conform presei locale, sute de rusi au stat la coada in frig si ploaie in fata unui reseller de produse Apple pentru a cumpara noile modele de telefoane ale americanilor. Desi pana aici totul suna oarecum normal pentru fani inraiti ai Apple, in realitate, primele 246 de persoane care au stat la coada pentru a cumpara un iPhone XS din fata acelui magazin din Moscova, o faceau doar pentru a vinde locul unor oameni care nu doreau sa astepte la coada.

Vorbim despre oameni care au stat la coada in fata unui reseller de produse Apple si au cerut pana la 7000 de dolari pentru a-si vinde locul cat mai apropiat de intrarea in magazin, dar absolut nimeni nu a profitat de “oferta”. Magazinul avea emise bilete de ordine pentru ca oamenii sa intre in magazin si sa cumpere iPhone XS si iPhone XS Max, insa abia biletul cu numarul 247 a avut o persoana dornica sa cumpere efectiv un telefon.

Pretul INCREDIBIl de MARE Cerut pentru un Loc la Coada de Lansare a iPhone XS

Cei care au stat la coada pentru a-si vinde locul mizau pe un interes extrem de mare din partea rusilor dupa ce au vazut cata lume s-a adunat in fata magazinelor din Sydney, Singapore, si nu numai. Desigur ca acolo existau multi bisnitari care cumparau telefoanele pentru a le revinde la supra-pret in alte zone, dar cred ca afacerile lor n-au prea avut succes, pentru ca iPhone XS si iPhone XS Max nu s-au vandut in cantitati chiar atat de mari.

“Sute de ruși au înfruntat frigul și ploaia la coadă timp de câteva zile în afara unui magazin de telefonie din Moscova, înainte de lansarea noului iPhone, vineri, dar când ușile au fost deschise, nici unul nu a intrat să cumpere. Mizand pe un entuziasm puternic pentru telefoanele care au atras cozi lungi de zile în afara magazinelor din Singapore, Sydney și alte regiuni, rusii adunati la coada de așteptare au stabilit prețul pentru primul loc la 450.000 de ruble (7.000 $).”

Stocul de telefoane iPhone XS si iPhone XS Max alocat acelui magazin din Rusia nu a fost oricum chiar atat de mare, pana in 100 de unitati parand sa fi fost trimise de catre compania Apple pentru fanii sai. Totusi, dorinta unora de a face bani ne arata cat de inventivi pot deveni oamenii, iar a cere 7000 de dolari pentru un loc care iti permite sa cumperi un telefon de 1300 de dolari este ceva ce depaseste limitele logicii rezonabile.

7 COMENTARII

  1. Tragi-comic! Se deschide magazinul,numărul 1 poftiți va rog! A,nu,merci…
    Numărul 2 poftiti! A,nu,merci…ma mai gândesc…
    Angajat: Poftiți numărul 246! A,nu,ma mai gândesc… Mai,dar chiar nimeni,la ce naiba ati mai stat la coada? As fi vrut sa văd filmarea cu primii 246!! Cred ca aș râde o săptămâna! ??

  2. Uitati-va pe YouTube la accidentele cu șoferii ruși , de aici o sa trageți concluzia și cu aceasta întâmplare de a cere 7000$

  3. Tragi-comic! Se deschide magazinul,numărul 1 poftiți va rog! A,nu,merci…
    Numărul 2 poftiti! A,nu,merci…ma mai gândesc…
    Angajat: Poftiți numărul 246! A,nu,ma mai gândesc… Mai,dar chiar nimeni,la ce naiba ati mai stat la coada? As fi vrut sa văd filmarea cu primii 246!! Cred ca aș râde o săptămâna! ??