Un Director Apple a fost UCIS de Politie in timpul unei Urmariri

Un director al companiei Apple a fost ucis de catre politie zilele trecute dupa ce a participat la lansarea iPhone XS, iata cum s-a intamplat tragedia.

director apple ucis politie

Un director al Apple din India a fost ucis de catre un ofiter de politie in timpul unei urmariri care a avut loc pe strazile orasului in care barbatul lucra pentru compania americana. Vorbim despre un director de vanzari al Apple, care se intorcea acasa impreuna cu un coleg dupa ce a participat la lansarea iPhone XS in India, conform politiei.

Directorul Apple, numit Vivek Tiwari, conducea o masina in drum spre casa, in care se afla un coleg de-al sau, cand un agent de politie i-a facut semn sa opreasca, motivul nefiind dezvaluit. Tiwari a refuzat sa opreasca, si a incercat sa fuga de politie, lovind doi politisti aflati pe o motocicleta, fara a se opri din drum pentru a fi identificat de catre autoritati.

Un Director Apple a fost UCIS de Politie in timpul unei Urmariri

Barbatul a fost ajuns din urma de catre politie, care a tras in el in mers, Tiwari pierzand controlul masinii si lovindu-se de un stalp, ceea ce i-a provocat diverse rani. Totusi, impuscatura mortala ar fi fost trasa de la apropiere de catre un politist, Tiwari fiind impuscat in gat, iar agentul de politie a fost arestat pentru omor, conform autoritatilor locale.

“According to the police, when the constable at Gomtinagar extension signalled Tiwari to stop for checking, he tried to flee. Tiwari sped away and hit a bike rode by two constables, who then chased him and shot him. The constable fired in self-defence, an officer said. The incident happened at around 1.30 a.m., when Tiwari was heading home after the launch of iPhone X plus along with Sana Khan, his colleague. She said after they were fired at, Tiwari got scared and hit the car against a pillar of an underpass and sustained more injuries.”

Politia sustine ca agentul sau ar fi tras in legitima aparare, insa familia da de inteles ca Tiwari ar fi fost omorat, mai ales ca impuscatura a venit de la o distanta foarte mica in raport cu capul sau. Nu se stie deocamdata de ce nu a oprit barbatul la semnalizarea politistilor, nici de ce nu a oprit dupa ce i-a lovit pe ceilalti doi, iar asa s-a produs o tragedie.