Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone XS Max: Cum te faci de RUSINE cu MULT RAM

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar intr-un nou test de performante care arata cum faci un telefon de rusine chiar daca are mai multa memorie RAM.

Samsung GALAXY Note 9 rusine iphone xs max

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar astazi intr-un test de performante care ne arata ca mai multa memorie RAM e complet inutila cand sistemul de operare nu prea stie ce sa faca cu ea, sau cand aplicatiile sunt proaste. In clipul video de mai jos veti vedea un Samsung GALAXY Note 9 cu 128 GB de memorie, si un iPhone XS Max cu 512 GB de memorie, primul avand 6 GB RAM, al doilea 4 GB RAM, diferenta fiind de 50% in favoarea telefonului Samsung.

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max sunt testate prin deschiderea catorva zeci de aplicatii, majoritatea bazate pe conexiuni de internet, iar asta pentru ca un om normal chiar face asta.. sau nu. Totusi, aceasta tactica nu e benefica pentru Samsung GALAXY Note 9, care arata ca desi are foarte multa memorie RAM, ea devine inutila in momentul in care sunt deschise foarte multe aplicatii, ceea ce in cazul iPhone XS Max nu se intampla, desi are mult mai putina memorie RAM.

Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone XS Max: Cum te faci de RUSINE cu MULT RAM

Samsung GALAXY Note 9 castiga in prima parte a testului unde deschiderea se bazeaza pe conexiuni de internet, iar aici iOS a fost intotdeauna mai incet din cauza modului in care sunt gandite aplicatiile. In functie de cate coduri de tracking, sau ce verificari se fac in iOS fata de Android, aplicatiile pe iPhone XS Max se deschid mai greu, dar vina nu vine de la telefon, ci de la iOS, Samsung GALAXY Note 9 castigand aici fara drept de apel, asa cum am mai vazut.

Samsung GALAXY Note 9 se face totusi de rusine cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, redeschizand de 4 ori mai multe aplicatii decat iPhone XS Max, desi are cu 50% mai multa memorie RAM. Pana acum iPhone X a fost ironizat pentru ca are putina memorie RAM si e intrecut in test de catre telefoanele Android, dar Samsung GALAXY Note 9 se face de rusine cu RAM-ul mult care e complet inutil, pentru ca aplicatiile alea deschise rapid, trebuie redeschise si se cam anuleaza avantajul.