iPhone XS si Problemele WiFi/4G – Noul Antennagate

iPhone XS si iPhone XS Max au raportate foarte multe probleme cu retelele WiFi si 4G de catre utilizatori, noul antennagate fiind real, din pacate pentru unii clienti.

iphone xs probleme wifi 4g lte

iPhone XS si iPhone XS Max au raportate in ultima perioada o serie de probleme cu retelele WiFi si 4G LTE de catre clientii care au intrat in posesia primelor modele de telefoane de la Apple. In clipul video de mai jos veti vedea o demonstratie in care conectivitatea WiFi a iPhone XS Max dispare daca antenele telefonului sunt acoperite cu mana de catre utilizatori, exact ce s-a intamplat cu iPhone 4 in scandalul Antennagate, de care lumea inca nu a uitat.

iPhone XS si iPhone XS Max vin cu antene noi implementate de catre Apple in carcasa, iar uitandu-ma la acest clip pot sa confirm ca daca acopar toate antenele cu ambele maini, semnalul Wi-Fi scade cu o liniuta pana indepartez mainile. Semnalul WiFi nu dispare complet, iar viteza nu este afectata, sau daca este, procentul este nesemnificativ, cel putin in ceea ce am experimentat eu, problema manifestandu-se exact invers precum vedeti in clipul de mai jos.

iPhone XS si Problemele WiFi/4G – Noul Antennagate

Separat de asta, vitezele Wi-Fi sunt la fel de mari pe iPhone XS Max, iPhone X, sau iPhone 8 pe retelele de 5 GHz, chiar si cand semnalul este slab, asa ca nici din acest punct de vedere nu am problemele raportate de unii utilizatori. Ca sa fiu sincer, ma asteptam sa am probleme cu retelele WiFi pe 5 GHz, insa din fericire sunt scutit de ele, dar sunt curios care este experienta voastra in ceea ce priveste folosirea retelelor WiFi pe iPhone XS/Max.

Conectivitatea 4G LTE este deasemenea foarte buna, fara probleme, dar daca acopar antenele telefonului, vitezele scand cu pana la 50%, adica in casa de pe la 75 Mbps la 50 Mbps, viteza de upload scazand de 6 ori. Pe de alta parte, semnalul 4G LTE este pe iPhone XS Max uneori chiar mai bun decat pe iPhone X, asa ca nu stiu ce sa spun cu privire la problemele celorlalti utilizatori cu acest tip de conexiuni, dar partial pot sa le confirm, partial nu.

Articolul precedentCe NU imi Place la Camera iPhone XS Max din iOS 12
Articolul următorFacebook: ATENTIE, HACK-ul este MAI GRAV decat se Anuntase
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.