RO-ALERT: Aplicatia OBLIGATORIE pe iPhone si Android

RO-ALERT are o aplicatie care este obligatorie pentru iPhone si Android, daca vrei sa fii alertat in legatura cu toate avertizarile de urgenta din Romania.

RO-ALERT aplicatia dsu iphone android

RO-ALERT este un sistem gandit pentru a trimite avertizari in caz de urgenta prin Cell Broadcast, insa pe iPhone si Android puteti primi alerte si pentru alte tipuri de avertismente, care nu va pun in mod neaparat viata in pericol. Cei de la DSU au creat o aplicatie speciala, care poarta aceeasi denumire, ea facand deasemenea parte din sistemul RO-ALERT, si este utila pentru a fi alertat cand au loc fenomene meteo de intensitate moderata.

RO-ALERT iti va trimite prin aplicatia DSU informari privind fenomene meteo de intensitate medie care iti pot crea disconfort, iar aici vorbim despre ploi, ninsoare, vant cu intensitate mare, si nu numai. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata alertele trimise de catre DSU pe iPhone, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pe Android, RO-ALERT trimitand aceste alerte cu cateva zeci de minute, sau oare, inainte ca fenomenele meteo sa aiba loc in zona in care va aflati.

RO-ALERT: Aplicatia OBLIGATORIE pe iPhone si Android

RO-ALERT a fost gandit ca un sistem care sa trimita alerte de toate tipurile, fie ca sunt de urgenta, fie ca sunt gandite doar pentru a notifica oamenii in legatura cu fenomene meteo de intensitate medie. In aceasta idee, majoritatea avertizarilor pe care le puteti primi de la RO-ALERT vor veni de la aplicatia DSU, daca o instalati pe iPhone si Android, iar asta pentru ca alertele trimise pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi, prin Cell Broadcast vor veni doar in situatii extreme.

RO-ALERT aplicatia dsu iphone android 1

RO-ALERT va continua sa fie testat saptamana viitoare, cel mai probabil, iar alertele trimise prin Cell Broadcast nu vor fi trimise si prin aplicatiile pentru iPhone, sau Android, cel putin in teste, dar cele reale vor veni si prin aplicatie. Daca sunteti interesati de alertele pe care le trimite aplicatia DSU, atunci puteti beneficia de tot ce ofera RO-ALERT prin instarea aplicatiei pentru iPhone si a aplicatiei pentru Android, activand in acelasi timp si notificarile.