iPhone XS Max: Este Face ID mai Rapid decat pe iPhone X ?

iPhone XS Max a fost lansat de catre compania Apple cu un Face ID mai rapid, iata experienta mea in comparatie cu ceea ce ofera iPhone X pentru utilizatori.

iphone xs face id iphone x

iPhone XS si iPhone XS Max au fost lansate de catre compania Apple cu promisiunea ca Face ID este mai rapid decat in cazul iPhone X, de care lumea se plangea constant. Adevarul este ca Face ID din iPhone X este cam incet uneori, iar spre bucuria mea, iPhone XS Max rezolva aceasta problema intr-o anumita masura, deblocarea faciala cu Face ID fiind mai rapida.

iPhone XS Max nu este cu foarte mult mai rapid decat iPhone X in ceea ce priveste rapiditatea deblocarii prin Face ID, insa exista o diferenta sesizabila pentru acest proces. Cel mai usor este vizibila cand se face deblocarea fara a accesa pagina principala de aplicatii, in aceasta situatie iPhone XS Max fiind mai rapid decat iPhone X fara vreo discutie.

iPhone XS Max: Este Face ID mai Rapid decat pe iPhone X ?

iPhone XS Max nu este cu foarte mult mai rapid decat iPhone X cand vine vorba despre deblocarea completa si ajungerea in pagina principala de aplicatii, aici diferenta fiind mult mai mica. Daca in cazul deblocarii pentru LockScreen, iPhone XS Max este mai rapid decat iPhone X, in aplicatii nu exista vreo diferenta intre ele, sau daca e, e insesizabila, din pacate.

iPhone XS Max este mai rapid decat iPhone X in unele privinte, insa in ceea ce priveste Face ID, ceea ce spune compania Apple este sesizabil intr-o mica masura, si doar prin LockScreen. Poate ca prin actualizari viitoare ale iOS 12 performantle iPhone XS Max pentru deblocarea prin Face ID vor fi imbunatatite, insa experienta mea nu confirma ceea ce spune Apple.