OnePlus 6T Apare in PRIMELE IMAGINI de Presa

OnePlus 6T apare astazi in primele imagini de presa care ne arata ce urmeaza sa fie lansat pentru a concura cu iPhone XS si restul telefoanelor Android premium.

OnePlus 6T IMAGINI Presa

OnePlus 6T apare astazi in primele imagini de presa, noul model de smartphone al chinezilor de la OnePlus fiind programat pentru lansare in data de 17 octombrie, multe dintre noutatile sale fiind deja dezvaluite. Imaginile de presa de astazi cu OnePlus 6T nu arata totusi ceva ce nu am mai vazut pana in prezent, iar asta deoarece noul design al telefonului a fost dezvaluit acum cateva luni multumita unor schite preluate de la partenerii chinezilor.

OnePlus 6T urmeaza sa aiba in continuare un decupaj in ecran, la fel ca modelul OnePlus 6, insa de aceasta data vorbim doar despre o taietura care inconjoara camera, si permite afisarea mai multor informatii in partea superioara. OnePlus 6T urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.41 inch, fiind aproape la fel de mare precum iPhone XS Max, desi are o margine destul de mare in partea inferioara a ecranului, marginile laterale ale acestuia fiind destul de subtiri.

OnePlus 6T Apare in PRIMELE IMAGINI de Presa

OnePlus 6T IMAGINI Presa 1

OnePlus 6T urmeaza sa fie lansat cu un ecran OLED de catre producator, acesta urmand a avea rezolutia de 2340 x 1080 pixeli, cu mult mai mica decat a telefoanelor cu care concureaza, dar diferenta de pret trebuie sa se simta undeva. OnePlus 6T va avea totusi un cititor de amprente integrat in ecran, acesta urmand a fi optic, nu ultrasonic, deci nu va fi la fel de exact si de rapid in deblocare, dar va fi totusi mai rapid decat Face ID-ul celor de la Apple.

OnePlus 6T IMAGINI Presa 2

OnePlus 6T va avea deasemenea o camera duala, un chip Qualcomm Snapdragon 845, o baterie cu capacitate de 3700 mAh, 6 GB si 8 GB de memorie RAM, unele caracteristici fiind similare cu cele ale modelului din vara. OnePlus 6T urmeaza sa fie cu doar 50 de dolari mai scump decat modelul de acum cateva luni, desi aduce o varietate de noutati importante, insa nu ofera totusi chiar toate functiile existente in telefoanele de la alti producatori.