Apple Anunta o NOUA Functie pentru iOS 12.1

iOS 12.1 a fost lansat astazi in versiunea beta 2 de catre compania Apple, americanii anuntand si o noua functie pentru iPhone, iPad, si iPod Touch-uri.

ios 12.1 emoji apple

iOS 12.1 a avut astazi lansata versiunea beta 2 de catre compania Apple, iar impreuna cu aceasta versiune a fost facut si un anunt privind o noua functionalitate pentru iPhone si iPad. Compania Apple a anuntat ca iOS 12.1 va aduce nu mai putin de 70 de caractere emoji noi pe care le putem folosi cu iDevice-urile noastre, toate fiind oferite in versiunea beta 2.

iOS 12.1 nu este prima versiune a unui sistem de operare care aduce foarte multe caractere emoji noi pentru utilizatori, cei de la Apple oferind actualizari de acest gen si in alte ocazii. Multe dintre aceste caractere emoji erau asteptate impreuna cu lansarea versiunii initiale a iOS 12, insa cei de la Apple le-au pastrat pentru a mai oferi ceva si acum.

Apple Anunta o NOUA Functie pentru iOS 12.1

ios 12.1 emoji apple 1

iOS 12.1 va aduce, printre altele, caractere emoji cu supereroi, cu noi animale si crustacee, cu noi legume si fructe, inclusiv unul care simbolizeaza un cupcake. Mai mult decat atat, cei de la Apple vor oferi in iOS 12.1 mai multa diversitate in ceea ce priveste tipurile de oameni pe care aceste caractere emoji ii reprezinta, dupa cum puteti vedea mai jos.

iOS 12.1 nu are deocamdata o data de lansare, insa cred ca va fi lansat inainte ca iPhone XR sa ajunga in magazine, deci undeva intre 22 – 25 octombrie, iPhone XR avand lansarea programata pentru 26 octombrie.