Ce spune Apple despre Problema iPhone XS cu Incarcarea

iPhone XS are probleme cu incarcarea folosind cablurile originale, iar aceasta este prima reactie a companiei Apple in fata acestui scandal al telefoanelor.

iphone xs incarcare problema

In weekend v-am prezentat problema iPhone XS cu incarcarea folosind cablurile si incarcatoarele oficiale ale companiei Apple, ea fiind “localizata” in principal pentru noile iPhone XS/Max, desi utilizatori ai altor modele o raporteaza deasemenea. Au trecut trei zile din momentul in care aceste probleme au inceput sa fie raportate pentru seria iPhone XS, si v-am spus ca inclusiv eu am experimentat-o, dar compania Apple nu a vorbit despre ea.

Apple le spune clientilor care cer ajutor ca inginerii sai stiu despre aceasta problema a iPhone XS si iPhone XS Max, si ca o investigheaza in mod activ, insa public nu spune absolut nimic in legatura cu ea. Toata lumea pune problema in seama unui bug existent in iOS 12, si nu in baza unei probleme hardware a iPhone XS si iPhone XS Max, iar acest lucru ar putea fi perfect adevarat, dar cei de la Apple ar trebui sa ofere informatii cu privire la ea.

Ce spune Apple despre Problema iPhone XS cu Incarcarea

iPhone XS si iPhone XS Max, pentru cei care ati uitat, refuza sa se incarce daca este conectat un cablu la ele atunci cand ecranele sunt stinse, fie ca acel cablu este original, sau de la o companie terta. In unele situatii, telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max refuza sa inceapa sa se incarce desi ecranul este aprins de catre utilizatori, iar in alte situatii aprinderea acestuia este imposibila prin apasarea butonului Power, ceva ce nu este absolut deloc normal.

iPhone XS si iPhone XS Max sunt tratate de catre angajatii din Apple Store-uri ca unitati defecte daca au aceasta problema, si sunt inlocuite pe loc pentru clienti, insa din pacate asta nu rezolva problema. Cand ar putea rezolva cei de la Apple situatia, nimeni nu stie, dar foarte multa lume asteapta cu nerabdare o rezolvare pentru aceasta situatie, hai sa spunem, foarte ciudata, pentru un telefon care costa nu mai putin de 1350 de euro in Romania.

UPDATE: Se pare ca iOS 12.1 rezolva aceasta problema, dar avand in vedere ca actualizarea va fi lansata abia peste cateva saptamani, e foarte posibil ca iOS 12.0.1 sa fie lansat intre timp pentru a repara bugul pentru toti utilizatorii.