Opera Touch a fost Lansat Astazi pe Telefoane

Opera Touch iphone ipad

Opera Touch a fost lansata astazi pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad din lumea intreaga, compania Opera oferind noul browser pentru cei care vor o experienta mai buna de a naviga pe internet. In clipul video de mai jos puteti vedea functionalitatea oferita de catre Opera Touch pentru iPhone si iPad, o gama variata de noutati fiind disponibile de azi.

Opera Touch a fost adus in iOS din platforma Android, si este prezentata ca solutia ideala pentru telefoane ca iPhone XS si iPhone XS Max, care nu au buton Home integrat. Opera Touch este gandit pentru a permite efectuarea rapida de cautari pe internet, dar si pentru a oferi acces rapid la functiile sale multumita unui buton de scurtaturi, vizibil in partea centrala jos a interfetei.

Opera Touch a fost Lansat Astazi pe Telefoane

Opera Touch este dezvoltat in baza platformei Webkit pe care functioneaza si Safari, insa nu beneficiaza de toate tehnologiile pe care compania Apple le ofera pentru browserul sau. Sansele ca Opera Touch sa fie la fel de rapid precum Safari sunt deasemenea mici, din cauza limitarilor pe care le impune compania Apple, asa ca, per total, utilizatorii nu vor avea parte de aceeasi experienta.

 

Opera Touch este o noua alternativa pentru Safari in platforma iOS, insa e greu de spus cati vor decide sa-l foloseasca in locul browserului nativ oferit de catre compania Apple. Totusi, Opera Touch poate fi descarcat incepand de astazi din App Store pe iPhone si iPad.