Samsung GALAXY S8: NOUA Functie SPECIALA pe Telefoane

Samsung GALAXY S8 are o noua functie speciala disponibila incepand de astazi pentru utilizatori, ea fiind una dintre cele mai asteptate de pana acum.

Samsung GALAXY S8 video 4k 60 fps

Samsung GALAXY S8 are astazi parte de o dezvaluire foarte importanta pentru telefonul vechi de mai bine de un an si jumatate, iar ea aduce o functie foarte importanta pentru utilizatori, una pe care foarte multi o asteptau de foarte mult timp. Mai exact, cei care au telefoane Samsung GALAXY S8 si le folosesc in viata de zi cu zi, au de acum posibilitatea de a face apeluri video 4K la 60 FPS cu telefoanele lor, ceva ce in momentul lansarii nu era oferit de catre coreeni.

Samsung GALAXY S8 ofera aceasta functionalitate doar cu modelele care au chip Exynos, adica si cele vandute in Europa, insa cele care au chip Qualcomm nu pot oferi deocamdata aceasta functionalitate. Samsung GALAXY S8 era capabil si anul trecut sa faca orice fel de clipuri video in format 4K la 60 FPS, insa doar daca aveau chip Exynos, cele cu chip Qualcomm nefiind capabile de asta, iar Samsung a dezactivat functionalitatea pentru ca toti clientii sa beneficieze de aceeasi experienta.

Samsung GALAXY S8: NOUA Functie SPECIALA pe Telefoane

Samsung GALAXY S8 poate avea activata functia de inregistrare video in format 4K la 60 FPS prin instalarea acestei aplicatii, navigarea catre sectiunea Settings > Ultimul Tab > “Edit Camera Script” adaugarea textului de mai jos, si salvarea sa. Dupa simpla urmare a acestor pasi, telefoanele Samsung GALAXY S8 cu chip Exynos pot filma in format 4K la 60 FPS si nu este nevoie ca telefonul sa aiba root pentru ca aceasta procedura sa fie facuta, deci oricine se poate folosi de ea.

“preview-size=%pref_width%x%pref_height%
video-size=%video_width%x%video_height%
camera-mode=1
cam_mode=1
cam-mode=1
video-hfr=60
preview-fps-range=60000,60000”

Samsung GALAXY S8 are parte de o functie complet noua pentru camera la un an si jumatate dupa lansare, si ganditi-va cand a fost posibil asa ceva pentru telefoanele iPhone fara a avea jailbreak. Vechile modele ale iPhone pot oferi multe dintre noile functii din iOS, dar Apple refuza sa le activeze, iar fara jailbreak activarea lor e imposibila, dar poate ca oferirea unor functii de acest gen pentru utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY S8 va ajuta si Apple sa ofere ceva bun in viitor.