Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, PRIMELE Specificatii

Samsung GALAXY S10 are dezvaluite in exclusivitate primele specificatii, noul smarphone al companiei coreene venind cu foarte multe surprize interesante in 2019.

Samsung GALAXY S10 specificatii camera

Samsung GALAXY S10 are dezvaluita in exclusivitate primele specificatii pe care urmeaza sa le ofere pentru clientii care vor decide sa cumpere noul model de smartphone dupa ce acesta va fi lansat pe piata. Vorbim despre o serie de specificatii care ne arata cat de buna va fi camera tripla principala care va fi integrata in Samsung GALAXY S10 de catre coreeni, asteptarile fiind extrem de mari de la ea si calitatea pozelor pe care urmeaza sa le ofere pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 va avea o camera tripla integrata atat in versiunea Plus, cat si in cea de clasa medie, cu ecran de 5.8 inch, iar specificatiile acestea se vor aplica, cel mai probabil pentru ambele. Samsung GALAXY S10 va avea o camera tripla formata din trei senzori de imagine, unul de 12 megapixeli, unul de 16 megapixeli, si unul de 13 megapixeli, fiecare dintre ei urmand a oferi o functionalitate separata, specificatiile fiecaruia fiind diferite.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, PRIMELE Specificatii

Samsung GALAXY S10 specificatii camera

Samsung GALAXY S10 va avea in senzorul de imagine de 12 megapixeli deschidere variabila f/1.5 – 2.4, si dimensiune pixel de 1.4µm, al doilea de 16 megapixeli fiind wide, el avand deschidere f/1.9 si dimensiune pixel de 1µm. Al treilea senzor de imagine va avea 13 megapixeli, deschidere f/2.4 si dimensiune pixel de 1µm, primul fiind cel standard, al doilea wide-angle, iar al treilea cu zoom, primul si ultimul avand focalizare automata si stabilizator optic de imagine.

Samsung GALAXY S10 are specificatii impresionante anuntate pentru camera, insa si Samsung GALAXY S9 are deschidere variabila, dar este totusi inferior fata de Huawei P20 Pro cand vine vorba despre inregistrarea pozelor si clipurilor video. Samsung GALAXY S10 va avea cel mai probabil si un software imbunatatit pentru a sustine aceste noi camere, asa ca ramane doar sa vedem daca in 2019 coreenii vor putea ajunge din urma chinezii pe partea de fotografie.