iPhone XS: Vanzari MAI MARI decat ale iPhone 8 si X

iPhone XS si XS Max ar fi generat vanzari mai mari decat cele inregistrate de catre seriile iPhone 8 si iPhone X in momentul lansarii in globale in anul 2017.

iphone xs vanzari iphone 8 x

iPhone XS si iPhone XS Max par a fi o adevarata „mina de aur” pentru compania Apple, analistii americani sugerand faptul ca noile modele s-au vandut mult mai bine decat seriile iPhone 8 si iPhone X anul trecut. Conform acestora, iPhone XS si iPhone XS Max ar fi generat impreuna vanzari mai bune decat seriile iPhone 8 si iPhone X impreuna, ceea ce pare cu adevarat impresionant, insa nu e clar daca se vorbeste despre vanzari de unitati, sau vanzari care au adus incasari mai mari.

iPhone XS si iPhone XS Max ar fi generat vanzari cu 45% mai mari decat ale seriei iPhone 8 in perioada lansarii, iar aici sunt comparate unitatile vandute in perioada lansarii comparativ cu baza totala de iDevice-uri. O comparatie intre seria iPhone XS si iPhone X nu exista, deci e greu de spus cum s-a ajuns la concluzia ca noile modele le-au intrecut pe toate cele vechi decat daca se compara efectiv incasarile, unde e usor de estimat ca a existat o crestere.

iPhone XS: Vanzari MAI MARI decat ale iPhone 8 si X

iphone xs vanzari iphone 8 x 1

iPhone XS si iPhone XS Max ar fi generat incasari cu 7% mai mari decat cele ale seriilor iPhone 8 si iPhone X la un loc, iar din moment ce preturile sunt mult mai mari, nu e greu de inteles de ce s-a intamplat asta. iPhone XS si iPhone XS Max sunt modelele premium ale companiei Apple, asa ca interesul pentru ele era normal sa fie foarte mare, iPhone XR fiind un model de clasa secundara, care va atrage cel mai probabil clientii care anul trecut au fost atrasi de iPhone 8.

  1. 2017: 8, 8 Plus (released Sep 22 – 27, 2017) and X (released Nov 3 – 9, 2017)
  2. 2018: XS, XS Max and X (all incremental unit sales from Sep 21 – 27, 2018)

From this comparison, taking unit sales of the different devices and multiplying them by the different prices from each time period, we estimate that Apple generated 7% more revenue during last weekend with sales of the XS, XS Max and original X compared to what it achieved by combining the 8 and 8 Plus weekend with the subsequent X weekend during 2017. What it shows is that the entire X line is in demand.

iPhone XS si iPhone XS Max vor avea cateva indicii oficiale privind vanzarile oferite de catre cei de la Apple pe data de 1 noiembrie, cand e anuntata publicarea rezultatelor financiare pentru T3 2018. Atunci vom sti cat interes a existat pentru seria iPhone XS si iPhone XS Max, dar nu in mod direct, ci prin compararea vanzarilor iPhone cu anul trecut, dar si a incasarilor generate de catre acest segment de produse din oferta Apple.

Articolul precedentSmartphone: eMAG le are cu Oferte de 2200 LEI
Articolul următorGoogle Assistant: NOI Functii si DESIGN Lansate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.