Google Assistant: NOI Functii si DESIGN Lansate

Google Asisstant are noi functii si un nou design lansate de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga astazi, iata ce schimbari a pregatit.

Google Assistant functii design

Google Assistant are astazi parte de lansarea unor noi functii, dar si a unui design imbunatatit pentru utilizatorii care folosesc asistentul personal al celor de la Google, schimbarile fiind de bun augur pentru toti utilizatorii. Google Assistant va afisa acum slidere pentru controlarea anumitor functii, precum ar fi luminile din casa, astfel ca nu va trebui sa mai folosim vechea interfata nu prea prietenoasa, ci noua care face interactiunea cu mult mai simpla pentru toata lumea.

Google Assistant beneficiaza si de noul design material implementat de catre cei de la Google, anumite elemente de pe ecranele telefoanelor vand dimensiuni mai mari, si fiind mai usor de citit la o prima vedere. Google Assistant afiseaza deasemenea si imaginile in format mai mare pentru toata lumea, iar cei care trimit mesaje in format text, vor avea posibilitatea de a personaliza tot ceea ce scrie asistentul personal al companiei Google, totul nefiind disponibil in trecut.

Google Assistant: NOI Functii si DESIGN Lansate

Google Assistant functii design 1

Google Assistant are deasemenea implementat de catre companai Google un API special care le permite dezvoltatorilor sa ofere optiunea de a face achizitii direct din interfata asistentului personal. Desigur ca Google Assistant va avea functionalitate limitata in baza a ceea ce vor dori sa ofere dezvoltatorii pentru utilizatori, iar dupa cum se prezinta situatia, doar aplicatiile din Android vor avea asemenea functionalitate implementata pentru telefoane.

Google Assistant functii design 2

Google Assistant are parte de aceasta actualizare la cateva luni bune dupa ce Google anuntase ca foarte multe noutati interesante vor veni pentru asistentul sau personal, iar ele sunt asteptate de catre foarte multe persoane. Noile functii si noul design al Google Assistant sunt disponibile incepand de astazi, cu distribuire progresiva in intreaga lume, insa functionalitatea pentru efectuarea de plati online va fi disponibila abia in momentul in care dezvoltatorii vor implementa suportul in aplicatiile Android. proprii.