iPhone XS Max: Camera MAI BUNA decat a Samsung GALAXY S9 si NOTE 9

iPhone XS Max are o camera mai buna decat cele din Samsung GALAXY S9 si Note 9, expertii de la DxOMark laudand compania Apple pentru inovatiile din telefoane.

iphone xs max camera samsung galaxy s9

Samsung GALAXY S9 si Note 9 au camere mai slabe decat iPhone XS Max, spun experti de la DxOMark, care au avut ocazia de a testa noua camera integrata de catre Apple in seria iPhone XS. Conform acestora iPhone XS Max obtine 105 puncte in testarea lor, cu 2 mai multe decat Samsung GALAXY Note 9, si cu 6 mai multe decat Samsung GALAXY S9 in versiunea Plus.

Samsung GALAXY S9 si Note 9 sunt depasite de catre iPhone XS Max in ceea ce priveste calitatea camerei, insa Huawei P20 Pro ramane rege cu 109 puncte inregistrate, si e punt probabil ca vreun telefon sa-l detroneze prea curand. iPhone XS Max obtine 110 puncte pentru foto si 96 puncte pentru video, mai mult decat Samsung GALAXY S9, sau Samsung GALAXY Note 9, compania Apple reusind sa-i intreaca pe coreeni intr-un final, dar tot nu ajunge pe primul loc.

iPhone XS Max: Camera MAI BUNA decat a Samsung GALAXY S9 si NOTE 9

iphone xs max camera samsung galaxy s9 1

Samsung GALAXY S9 a adue o camera cu deschidere variabila pentru a inregistra poze mai bine ziua, Note 9 a venit cu imbunatatiri pentru ea, insa expertii lauda iPhone XS Max pentru capacitatea sa de a face poze in asemenea conditii. iPhone XS Max nu are o camera la fel de buna pentru inregistrarea in conditii de luminozitate scazuta, aici fiind intrecut de catre Huawei P20 Pro, conform expertilor, dar cel mai probabil si de catre Samsung GALAXY S9.

“Both still and video image quality in bright light are excellent, with a very wide dynamic range and good detail. Autofocus and image stabilization work swiftly and efficiently, and the camera is very reliable overall, consistently delivering good results. In lower light, luminance noise becomes a little more intrusive than with other high-end phones, and the iPhone’s zoom mode lags somewhat behind the competition (specifically, the Huawei P20 Pro) as well. However, if that doesn’t bother you too much, the new Apple device is a surefire option for any mobile photographer.”

iphone xs max camera samsung galaxy s9 2

Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9 deja au fost depasite de catre iPhone XS Max, si nu mai sunt o problema pentru Apple, insa Huawei este o cu totul alta discutie, americanii neavand o solutie deocamdata pentru chinezi. Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca Samsung GALAXY S9 sa fie depasit de camera iPhone XS Max, dar nu si Samsung GALAXY Note 9, insa iata ca Apple reuseste sa uimeasca in 2018 cu telefoanele pe care le lanseaza.