Braveland – un turn-based strategy game foarte bun disponibil la reducere

Braveland un turn-based strategy game disponibil oferta

Braveland este un joc lansat in cursul acestei seri in App Store, iar conform dezvoltatorilor sai vorbim despre un turn-based strategy game care va pune in rolul unui razboinic virtual al carui sat a fost distrus de catre o banda de hoti.

In urma acestei tragedii el devine comandantul unei armate care are scopul de a ii gasi pe acei hoti si de a ii pedepsi, totul desfasurandu-se in lumea imaginara gandita de catre dezvoltatori.

„BRAVELAND IS A TURN-BASED GAME INSPIRED BY OLD-SCHOOL STRATEGIES. YOU START AS A HUMBLE WARRIOR’S SON WHOSE VILLAGE WAS CRUELLY RAIDED BY BANDITS AND USE YOUR WITS AND SKILL TO BECOME A COMMANDER OF YOUR OWN ARMY. THE GAME STORY TAKES PLACE IN A CAREFULLY DRAWN COLORFUL WORLD, WHICH THE PATH OF YOUR HERO WILL GO THROUGH.”

  • Turn-based battles in old-school style.
  • Story take place in three unique corners of the world.
  • More than 25 warriors and creatures from Goblins to Golems and Ice Guards.
  • Intense boss fights at the end of each story chapter.
  • Evolve your hero, customize your army.
  • Various artifacts and rage magic.
  • High definition awesome illustrated cartoon art.

  Nu mai putin de 25 de razboinici si creaturi sunt disponibile in joc, boss fight-urile vor determina capacitatea voastra de a trece de la un nivel la altul, iar artefactele va vor ajuta sa va folositi de magie pentru a va infrange inamicii.

Braveland este disponibil pentru DESCARCARE in format universal in App Store.

Articolul precedentApple Watch la eMAG cu Reducere de 1500 de LEI
Articolul următorApple Investigheaza Problemele WiFi si 4G ale iPhone XS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.