Facebook vrea asa te tina mai MULT Legat de Retea

Facebook a facut o schimbare menita sa-i tina si mai mult pe utilizatori legati de reteaua de socializare, iata cum sunt afectati cei care vor sa renunte la conturi.

facebook legat retea

Facebook a facut recent o schimbare a carei menire este de a te tine mai mult legat de reteaua de socializare, compania americana aratand ca nu vrea ca lumea sa mai plece. Mai exact, in cazul in care un utilizator decide ca vrea sa-si stearga contul de pe reteaua de socializare Facebook, acum are o perioada de gratie de 30 de zile, in loc de 14, precum in trecut.

Facebook a crescut perioada de gratie in care contul poate fi recuperat, dubland practic timpul in care se poate face asta, in speranta ca oamenii se vor razgandi. Cei de la Facebook au inregistrat, cel mai probabil, un numar mare de utilizatori care si-au sters conturile, iar schimbarea are menirea de a ii ajuta pe oameni sa revina asupra deciziei de a isi sterge contul.

Facebook vrea asa te tina mai MULT Legat de Retea

Facebook spune ca a facut schimbarea deoarece ar fi descoperit ca unii oameni ar mai fi incercat sa se logheze in conturile retelei de socializare si dupa 14 zile de la initierea cererii de stergere. Desigur ca aceasta este doar o explicatie menita sa “ia ochii” de la adevar, adica de la faptul ca oamenii renunta in numar tot mai mare la Facebook in ultima perioada.

Facebook nu sterge oricum datele din contul tau decat dupa inca 14 zile din momentul in care expira perioada de gratie, si nu ar fi exclus ca si in aceasta perioada sa se permita recuperarea. Facebook face acum tot ce poate pentru a mai opri exodul utilizatorilor, insa atat timp cat e afectata de brese de securitate, e putin probabil ca asta sa se intample.