Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, SECRETELE din Android 9

Samsung GALAXY X are in Android 9 dezvaluite noi secrete, sistemul de operare al celor de la Google oferindu-ne noi detalii cu privire la smartphone-ul pliabil.

Samsung GALAXY X android 9

Samsung GALAXY X este urmatorul model important de smartphone al Samsung pe care foarte multi dintre fani il asteapta, iar asta pentru ca vorbim despre smartphone pliabil extrem de interesant. Cei de la Samsung au confirmat pentru presa din lumea intreaga ca Samsung GALAXY X va fi lansat, insa nu se stie exact cand, dar iata ca in Android 9 au fost descoperite noi informatii cu privire la telefonul care este pregatit in aceste momente pentru lansare.

Samsung GALAXY X, conform informatiilor de astazi, este marcat in Android 9 cu numele de cod Wiiner, acesta fiind mentionat de catre diverse leak-uri acum cateva luni, iar asta ni se confirma existenta sa. Samsung GALAXY X este prezent in fisierele de sistem ale Android 9 cu un chip Exynos al companiei Samsung, dar ar trebui sa vedem inclusiv o versiune cu chip Qualcomm, pentru ca altfel distributia telefonului va fi destul de limitata la nivel global.

Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, SECRETELE din Android 9

Samsung GALAXY X nu are, din pacate, confirmate informatii privind specificatiile tehnice pe care urmeaza sa le ofere pentru clienti, insa chiar si asa, avem o confirmare a credibilitatii celui care a dezvaluit numele de cod Winner. Asta inseamna ca in viitorul apropiat vom afla si mai multe detalii importante cu privire la Samsung GALAXY X, separat de tot ceea ce ne tot confirma compania Samsung pentru a ne tine interesati de primul sau smartphone pliabil.

“Since configuration files for this device have only been discovered in the leaked Android Pie build it’s possible that this device may come with Android 9 out of the box. It is as yet unknown when it will arrive and in what markets. Samsung is expected to provide some details about the foldable device at SDC 2018 next month.”

Samsung GALAXY X este programat in momentul de fata pentru prezentare in preajma CES 2019 din ianuarie, el avand un ecran principal de 7 inch, plus un ecran secundar cu diagonala de 4.5 inch. Din pacate, s-ar parea ca Samsung GALAXY X ar urma sa fie si destul de scump, cu preturi estimate la valori situate intre 1500 – 2000 de dolari, cei de la Samsung avand deasemenea intentia de a-si vinde telefonul in cantitati foarte limitate de la bun inceput.

Articolul precedentTelefoane Samsung la eMAG cu 1700 LEI Pret REDUS
Articolul următorPret REDUS la Orange pentru Smartphone-uri BUNE doar Online
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.