Samsung GALAXY X ar fi GROZAV daca ar ARATA ca acest Sony

Samsung GALAXY X ar fi grozav daca ar arata precum telefonul Sony pliabil din acest clip video, coreenii pregatind un smartphone extrem de interesant pentru clienti.

Samsung GALAXY X grozav sony

Samsung GALAXY X este urmatorul smartphone important pe care compania Samsung il va lansa, coreenin crescand interesul oamenilor pentru acest model cu toate noutatile pe care le-au anuntat in legatura cu el in ultimele luni. Samsung GALAXY X este primul smartphone pliabil pe care coreenii il vor lansa, insa nu prea curand, ci undeva la inceputul anului 2019, cel mai probabil in urma unei prezentari care urmeaza sa aiba loc in cadrul CES 2019.

Samsung GALAXY X a fost prezentat in diverse imagini concept, sau imagini preluate din brevete de inventie, insa daca ar arata precum telefonul Sony din conceptul de mai jos, atunci ar fi cu adevarat grozav. Vorbim in clipul video de mai jos despre un concept pentru un smartpone pliabil al Sony care ar putea fi in dezvoltare, japonezii preluand ideea Samsung GALAXY X pentru a face in produs propriu, dar nu se stie cand ar putea fi el lansat pe piata.

Samsung GALAXY X ar fi GROZAV daca ar ARATA ca acest Sony

Samsung GALAXY X este prezentat ca un smartphone pliabil care se inchide cu ecranul principal transformat in doua parti ale carcasei, in timp ce pe exteriorul unei va exista un alt ecran cu diagonala de 4.5 inch. Ecranul principal al Samsung GALAXY X va avea o diagonala de 7 inch, si cand este deschis va transforma telefonul intr-o tableta, sau cel putin asta a promis presedintele diviziei mobile a companiei Samsung in multe interviuri date pana acum.

Samsung GALAXY X ar fi trebuit sa fie lansat in 2018, dar din cauza unor probleme cu software-ul creat pentru el, compania coreeana a luat decizia de a-l mai tine in dezvoltare pana la inceputul anului 2019. In baza tuturor asteptarilor generate pana acum pentru Samsung GALAXY X, extrem de multa lume ar trebui sa fie uimita de ceea ce va aduce acest smartphone pliabil, insa totul depinde de transformarea tuturor acestor promisiuni intr-un produs real.