Android 9 si PROBLEMA cea mai MARE a Google

Android 9 are o problema majora pentru compania Google, americanii nereusind sa rezolve lucrurile nici cu aceasta versiune noua a sistemului de operare.

Android 9 Pie problema google

Android 9 a fost lansat oficial de catre compania Google acum aproximativ o luna si jumatate, compania americana oferindu-le producatorilor de telefoane si tablete posibilitatea de a lansa actualizari pentru clienti. Desi Android 9 a fost testat timp de cateva luni de catre Google in versiune beta, iata ca la o luna si jumatate dupa lansarea sa, noua versiune a sistemului de operare are o rata de adoptie mai mica de 0.3% in randul utilizatorilor.

Android 9 nu a fost introdus de catre compania Google in statisticile de final de septembrie pentru rata de adoptie a diverselor versiuni ale sistemului sau de operare pentru telefoane si tablete. In momentul de fata Android 6 Marshmallow este cea mai folosita versiune a sistemului de operare Android, in timp ce Android 9 este inexistent iar Oreo nu are in total cat versiunea lansata acum 3 ani de zile de catre compania Google pentru utilizatori.

Android 9 si PROBLEMA cea mai MARE a Google

Android 9 Pie problema google 1

Android 9 a fost lansat fara ca Google sa rezolve marea sa problema cu sistemele de operare pentru telefoane si tablete, iar abia acum producatori ca Samsung, Huawei, etc, incep sa ofere actualizari pentru unele modele de telefoane. In acest ritm, pana in aceeasi perioada a anului viitor, Android 9 are sanse mari sa nu inregistreze o rata de adoptie la fel de mare precum versiunea Oreo, care e instalata pe mai multe terminale Android decat iOS 12 pe iDevice-uri.

Android 9 aduce foarte multe noutati pentru utilizatorii de terminale Android, insa producatorii de telefoane si tablete nu se grabesc sa le ofere pentru clienti, aceeasi situatie intamplandu-se in fiecare an. E greu de spus daca Android 9 isi va face loc in raportarile privind rata de adoptie a Android in luna octombrie, dar si cu ce procent va deveni vizibil, un numar destul de redus de terminale urmand a avea actualizarea disponibila.