Google Continua sa-si TROLLEZE Fanii cu un Produs MAJOR

Google isi tine fanii in foarte mare suspans zilele acestea, reusind sa-i trolleze din nou cu o functie importanta care va fi lansata pentru telefoanele sale.

google trolling pixel 3

Google continua astazi sa-si trolleze fanii care abia asteapta lansarea seriei Google Pixel 3, decizia americanilor avand la baza numeroasele zvonuri destul de ciudate care au tot aparut pe internet in ultimele luni. Mai exact, cel mai recent zvon dintre toate sugereaza faptul ca seria Pixel 3 a celor de la Google ar urma sa vina cu un asa-zis Super Selfie Mode, care ar permite inregistrarea de selfie-uri grozave cu o noua camera frontala de inalta rezolutie.

Google a urmarit cu mare atentie zvonurile privind acest Super Selfie Mode, si a decis ca ar fi interesant daca ar publica imaginea de mai jos pe Twitter impreuna cu un mesaj legat de aceste zvonuri. Cei de la Google mentioneaza functionalitatea despre care fanii vorbesc, insa refuza sa o comenteze in vreun fel, sau altul, lasand oamenii sa se intrebe daca nu cumva simpla trollare a aceste functii este de fapt o confirmare a faptului ca ea va fi implementata.

Google Continua sa-si TROLLEZE Fanii cu un Produs MAJOR

Google urmeaza sa prezinte seria Pixel 3 in data de 9 octombrie, insa majoritatea noutatilor importante ale acestor telefoane au fost deja dezvaluite de catre diverse persoane care au intrat in posesia lor. Pana acum s-a aflat cam tot ceea ce era de aflat in legatura cu seria Pixel 3 a celor de la Google, exceptie facand preturile, care sunt asteptate a avea valori destul de mari, cel putin pentru modelul XL, care are si un decupa integrat in ecran.

Google va prezenta noile sale modele din seria Pixel 3 in cursul zilei de 9 octombrie, insa deocamdata nus e stie clar cand urmeaza sa fie acestea lansate pe pietele din intreaga lume, desi n-ar trebui sa asteptam prea mult. Google va incepe sa vanda seria de telefoane Pixel 3 la precomanda chiar din ziua lansarii, americanii confirmand deja acest lucru, asa ca toti cei care sunt interesati de telefoane, le vor putea comanda imediat dupa prezentare.