Samsung GALAXY X: SECRETUL Ecranului Flexibil

Samsung GALAXY X are un secret major al ecranului flexibil prezentat chiar de catre compania Samsung, iata ce pregateste pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY X SECRET Ecran

Samsung GALAXY X are dezvaluit astazi un secret extrem de important privind ecranul flexibil care urmeaza sa fie folosit de catre compania coreeana pentru telefon, iar noi aflam din timp cum va functiona totul. Un brevet de inventie ne dezvaluie primele informatii privind mecanismul care urmeaza sa fie folosit pentru plierea si deschiderea ecranului flexibil al Samsung GALAXY X, cei de la Samsung gandind o tehnica speciala pentru asta.

Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba un sistem special integrat de catre cei de la Samsung in portiunea din carcasa in care se pliaza ecranul, acesta urmand a se fixa pentru a tine telefonul pliat, sau deschis. Conform brevetului de inventie ecranul va fi fixat in pozitia pliata, sau deschisa cu un element mecanic, actionat electric, Samsung GALAXY X urmand a detecta momentele in care urmeaza sa fie deschis de catre utilizator, pentru a debloca sistemul de fixare.

Samsung GALAXY X: SECRETUL Ecranului Flexibil

Samsung GALAXY X va avea un sistem foarte complex integrat de catre cei de la Samsung pentru ca telefonul sa para solid atunci cand este pliat, sau deschis, fara ca partile mobile sa genereze senzatia unui dispozitiv care s-ar putea rupe usor. Acest sistem este extrem de important in angrenajul total al Samsung GALAXY X, deoarece el urmeaza sa sustina telefonul cand este deschis si folosit ca tableta, altfel sansele ca telefonul sa se inchida singur fiind mari.

“The flexible display is attached to a solid frame that holds it in place. When folded, the area of the display remains in position, thanks to mechanical actuators that keep the phone shut. When the user starts to open the phone, the mechanism gets automatically unlocked until it reaches its unfolded status. “

Samsung GALAXY X are un ecran cu diagonala de 7 inch, care se va plia in doua bucati, iar utilizatorii vor putea folosi produsul cam ca pe o tableta, cel putin conform informatiilor aparute pana in prezent. Desigur ca ramane de vazut cum va arata totul in versiunea finala a Samsung GALAXY X, si cat de bine va fi realizat intregul design, sanse foarte mari fiind ca telefonul sa genereze impresia unuia care nu e chiar atat de bine inchegat.