Google isi TROLLEAZA Fanii cu un Produs NOU

Google si-a trollat fanii care asteapta lansarea unui produs extrem de interesant, compania americana aducand in atentie un produs asteptat de catre foarte multi fani.

google trolleaza fani

Google este una dintre companiile care a aratat foarte clar de-a lungul timpului ca stie “de gluma”, iar asta s-a vazut in multe materiale de presa, si surprize facute de catre compania americana, multe extrem de comice. Acum cei de la Google iau in vizor un produs pe care foarte multi dintre fanii sai il asteapta pentru lansare, el avand denumirea Pixel Ultra, si fiind un telefon cu un ecran foarte mare, care acopera intregul panou frontal al carcasei.

Google a fost in centrul multor zvonuri care sugerau faptul ca acest Pixel Ultra ar urma sa fie lansat, iar compania reactioneaza printr-o imagine in care vorbeste despre un Pixel Mini, ceva ce nu a fost zvonit pana acum. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre compania Google pe unul dintre conturile sale de pe reteaua de socializare Instagram, iar acolo vedem o varietate de telefoane din seria Pixel, plus acea versiune Mini, pe care Google o foloseste pentru trollarea fanilor sai.

Google isi TROLLEAZA Fanii cu un Produs NOU

View this post on Instagram

We've heard rumors of a mini Pixel. Which begs the question how “mini” is too mini? We have a feeling the next one will be a bit bigger than this. Tune in on 10/9 to see for yourself. #madebygoogle . . Doodle by Google hardware designer, @jac.bae.

A post shared by Made by Google (@madebygoogle) on

Google nu are planuri sa lanseze vreodata un Pixel Mini, insa acea versiune Ultra pe care o asteapta toti fanii ar putea fi ceva care s-ar putea transforma extrem de usor in realitate, daca exista dorinta si in cadrul companiei. Google stie prea bine cat de popular ar fi un telefon precum acest Pixel Ultra pe care fanii il asteapta, insa stie deasemenea si cat de greu este sa produci un asemenea model de telefon, asa ca probabil nu se grabeste sa aduca asa ceva pe piata.

Google urmeaza sa anunte totusi noua sa serie de telefoane Pixel 3 chiar in cursul saptamanii viitoare, insa in legatura cu ele stim ca tot ceea ce este nou, unboxing-uri aparand acum o luna. E greu de spus ce fel de surprize ar mai putea anunta compania Google in legatura cu Pixel 3 cand va prezenta noua serie de produse, insa este foarte bine de stiut care simtul umorului, si ca stie sa-si trolleze fanii intr-un mod chiar comic.