Prezentarea Samsung GALAXY X a fost ANUNTATA

Samsung GALAXY X are prezentarea anuntata de catre un reprezentat al companiei Samsung, acesta dezvaluind in premiera cand urmeaza sa fie oferite detaliile oficiale.

Samsung GALAXY X prezentare

Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba primele informatii oficiale prezentate de catre compania coreeana in cursul lunii noiembrie in cadrul Samsung Developer Conference, ce va avea loc in San Francisco. Cei de la Samsung au programat Samsung Developer Conference pentru 7, 8 noiembrie, iar atunci vor fi dezvaluite si primele informatii cu privire la Samsung GALAXY X, si poate chiar il vom vedea, conform unui oficial al coreenilor, care a discutat cu presa din tara.

Samsung GALAXY X a avut pana acum dezvaluite informatii destul de vagi de catre compania Samsung, insa in cadrul SDC urmeaza sa fie oferite detalii privind specificatiile pe care le va avea viitorul smartphone pliabil. Stim deja de ceva vreme ca Samsung GALAXY X este primul smartphone plaibil pe care Samsung il va lansa, insa ce detalii despre specificatiile dispozitivului vor fi dezvaluite, deocamdata nu stie nimeni, desi multa lume este foarte interesata.

Prezentarea Samsung GALAXY X a fost ANUNTATA

Samsung GALAXY X a avut pana acum anuntat faptul ca va avea un ecran cu diagonala de 7 inch, care se va plia, iar pe una dintre carcase va fi deasemenea montat un al doilea ecran care are diagonala de 4.5 inch. E posibil ca in cadrul SDC-ului din San Francisco sa fie anuntate si informatii privind functionalitatea speciala pe care Samsung GALAXY X o va avea, dar si cu privire la procesorul, camerele, sau bateria care urmeaza sa fie incluse in dispozitiv de catre coreeni.

“We may provide partial information of the foldable phone at the Samsung Developer Conference (SDC) in November, but the finished product won’t be available there.”

Samsung GALAXY X nu va fi lansat in cadrul SDC 2018, reprezentantul celor de la Samsung confirmand acest lucru foarte clar, insa e posibil ca acolo sa fie anuntate si informatii privind pretul sau. Samsung GALAXY X urmeaza sa fie lansat in ianuarie 2019, conform celor mai recente zvonuri, iar pretul telefonului urmeaza sa fie situat intre 1500 – 2000 de dolari, unul foarte mare, insa distributia ar urma sa fie totusi foarte limitata, conform zvonurilor.