Steve Jobs: 7 Ani de la Disparitia Omului care a SCHIMBAT Lumea

steve jobs 7 ani

Steve Jobs este privit de catre foarte multe persoane ca omul care a schimbat lumea, omul care a revolutionat calculatorul, sau telefonul mobil, iar din 5 octombrie 2011 a trecut in nefiinta. Steve Jobs a fost unul dintre cei mai creativi si inovatori oameni din istoria planetei, insa mai important decat atat, stia sa vina in intampinarea nevoilor oamenilor cu produse care sa le fie utile.

Ca in fiecare an, Steve Jobs este omagiat de catre Tim Cook, omul ales pentru al inlocui in fruntea companiei Apple, relatia speciala dintre cei doi ajutandu-l sa faca si o alegere excelenta. Apple a avut parte de o ascensiune impresionanta dupa ce a intrat sub conducerea lui Tim Cook, iar asta va continua cu siguranta si in anii urmatori.

Steve Jobs este regretat de unii fani ai Apple, si multi cred ca unele dintre produsele actuale fie nu ar fi existat, fie ar fi fost cu mult diferite daca fostul co-fondator ar mai fi tratit. Realitatea este ca traim intr-o lume in care Steve Jobs nu mai exista de 7 ani, iar influenta sa asupra produselor lansate de catre Apple a scazut cu fiecare lansare facuta de catre cei de acolo.

Articolul precedentSamsung: Noul Produs la care NIMENI NU se Gandea
Articolul următorWhatsApp: ATENTIE Metoda NOUA de a FURA CONTURILE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.