iOS 12 a DEPASIT deja iOS 11 in Rata de Utilizare

iOS 12 are o rata de adoptie care a depasit-o pe cea a iOS 11, compania Apple reusind sa convinga multi oameni sa instaleze actualizarea in telefoanele proprii.

ios 12 rata adoptie ios 11

iOS 12 a depasit deja iOS 11 in ceea ce priveste rata de utilizare, sau cel putin asta ne spun primele informatii neoficiale privind rata de adoptie a sistemului de operare al Apple. Conform informatiilor furnizate de catre cei de la MixPanel, iOS 12 este instalat pe 50% dintre toate iDevice-urile active la nivel global, cifra fiind cu 7 puncte procentuale mai mare fata de cea a iOS 11.

iOS 12 nu are deocamdata date oficiale de la compania Apple privind rata de adoptie, insa cei de la MixPanel au avut in general dreptate in ceea ce priveste ratele de adoptie ale iOS. In aceasta idee, ceea ce vedem acum de la ei privind rata de adoptie pentru iOS 12 ar trebui sa fie 100% adevarat, asa ca din cate se pare, lumea este foarte interesata de acest update.

iOS 12 a DEPASIT deja iOS 11 in Rata de Utilizare

ios 12 rata adoptie ios 11 1

iOS 12 are doar trei saptamani din momentul in care a fost lansat, iar spre deosebire de iOS 11, a reusit sa ajunga la o rata de adoptie de 50% in doar 20 de zile, comparatie vu 1 luna, pentru vechea versiune. Desi initial lumea nu parea interesata de iOS 12, in ultima saptamana rata de adoptie a crescut surprinzator, pe masura ce oamenii s-au convins ca nu prea exista probleme.

iOS 12 aduce performante foarte bune pentru cam toate iDevice-urile, compania Apple promitand asta de la bun inceput, impreuna cu rezolvarea multor probleme existente in sistem. Din moment ce oamenii s-au convins ca acest lucru este perfect adevarat, e normal ca rata de adoptie sa fie mare, asa ca urmeaza sa vedem si cifre oficiale de la Apple.